Ophanghaken

  • Artiteq Click Rail in hallway
  • Artiteq Click Rail Top Rail Den Bongerd school
  • Artiteq Click Rail ProLouwman museum

Ophanghaken voor schilderij ophangsysteem

Schilderij ophanghaken worden gebruikt in combinatie met ophangdraden. Er is een ruime keuze aan ophanghaken gebaseerd op een aantal criteria zoals gewicht, gebruiksgemak, keuze van materiaal en beveiliging.

Artiteq Max. weight

Gewicht

Het formaat van een schilderij of wanddecoratie bepaalt het gewicht. In de praktijk wegen de meeste wanddecoraties minder dan 10 kg. Het Artiteq assortiment ophanghaken omvat haken die een gewicht aankunnen variërend tussen 4 kg en 15 kg per haak.

Artiteq Zelf-klemmende haken Self-gripping hooks

Gebruiksgemak

Zelf-klemmende haken bieden meer gebruiksgemak dan niet zelf-klemmende haken. Het zelf-klemmend mechanisme op Artiteq haken maakt het eenvoudig om de ophanghaak op de draad te verstellen en de juiste hoogte voor het schilderij te vinden.

Artiteq Haken Picture Hooks

Materiaalkeuze van ophanghaken

Wij bieden haken vervaardigd uit verschillende soorten materiaal zoals o.a. hoogwaardig kunststof versterkt met glasvezel, messing of staal.

Ophanghaken inclusief beveiliging

Uit anti-diefstal overwegingen bieden wij haken met een extra beveiliging. Deze extra functie bestaat om het verwijderen van een schilderij van de ophanghaak te bemoeilijken. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment aan ophanghaken:

© Copyright - Artiteq Schilderij ophangsysteem