Kantoren

Artiteq in kantoren

Gebruik maken van schilderij ophangsystemen bij het inrichten van kantoren betekent meedenken met de (eind)gebruiker. Het bieden van gebruiksgemak en flexibiliteit bij het inrichten van de wanden na oplevering van een nieuwbouw of renovatie, wordt in dank afgenomen. Bovendien blijven wanden onbeschadigd, ook bij het vaak wisselen van wanddecoraties. Artiteq helpt ook bij het voorzien in presentatiemiddelen als whiteboards, prikborden en glasborden en denkt mee in oplossingen op maat. Ook voor de inrichting van scheidingswanden, ophangen in de vrije ruimte of het voorzien van whiteboardfolies bij een projectinrichting, kunt u bij Artiteq terecht.

Lees '4 stappen om je kantoor stijlvol in te richten'

Direct meer weten?

Op zoek naar een wederverkoper of heeft u een andere vraag gericht op project- en / of kantoorinrichting? Mail ons direct op project@artiteq.com of bel ons op +31(0)13-5729070.

Schilderij ophangsysteem

Rekening houdend met het maximale gewicht dat een rail moet kunnen dragen en met uiteenlopende interieurs waar een rail in moet passen, heeft Artiteq een ruim aanbod aan ophangrails te bieden. Dit aanbod van rails variërend in functionaliteit, design en type gebruik biedt voor iedere gebruiker wat wils: van compacte wandrail tot geïntegreerde rail in een systeemplafond tot een lichtrail systeem.

Bekijk ons ruim assortiment aan schilderij ophangsystemen.

Presentatiemiddelen

Presentatiemiddelen zijn niet meer weg te denken binnen een kantoor. Bij Artiteq kunt u terecht voor de traditionele middelen zoals prikborden, whiteboards, glassboards en Bulletin Boards. Deze kunt u op eenvoudige, duurzame en efficiënte manier combineren met onze schilderij ophangsystemen. Daardoor bent u niet alleen verzekerd van een degelijke en veilige manier van ophangen, het werkt bovendien bijzonder flexibel, omdat de ophangdraden eenvoudig verschoven kunnen worden in de rail.

Lees meer over Artiteq’s presentatiemiddelen.

Arrow Imagine It smart pockets
  • check

    DUURZAAM GEBOUWBEHEER kostenbesparing

  • check

    FLEXIBILITEIT EN GEBRUIKSVRIENDELIJK makkelijk aan te passen

  • check

    GEEN BESCHADIGDE MUREN MEER eenmalige investering & montage

Ik wens graag meer te weten over Artiteq

Vul uw gegevens in en één van onze medewerkers zal contact met u opnemen.