Blogs

Op zoek naar inspiratie en/of informatie over Artiteq ophangsystemen? Laat je inspireren en informeren over de vele mogelijkheden die een Artiteq schilderij ophangsysteem te bieden heeft. Zowel op kantoor, binnen een galerij of juist bij jou thuis.

3 ideeën voor kindertekeningen aan de muur ophangen

Met deze 3 tips voor het ophangen van kindertekeningen aan de muur kan je op een stylish manier de kleurplaten een plekje geven.

lees hier meer

BRENG HET VOORJAAR IN HUIS MET DEZE 7 LENTEDECORATIE TIPS

Het is lente! En daarmee beginnen natuurlijk meteen die heerlijke voorjaarskriebels. Die kriebels die ervoor zorgen dat je spontaan zin krijgt om de inrichting van je huis grondig te veranderen. Ga met een frisse lentebries door je interieur en mix & match nieuwe kleuren en lente-accessoires. In deze blog geven we verschillende tips hoe je met de trends van dit moment de lente in huis brengt en zo een vrolijke en frisse muur bij jou thuis creëert.

Lees hier meer

5 tips voor het recht hangen van lijsten

Het ophangen en rangschikken van lijsten, schilderijen en kunstwerken aan de muur kan best lastig zijn. Lijsten kunnen gaan kantelen wanneer je gebruik maakt van een schilderij ophangsysteem. Lees hier 5 tips om het kantelen van lijsten te voorkomen en zonder dat dit consequenties heeft voor jouw gekozen lijsten en lay-out.

Lees hier meer

Haal de natuur in huis

Kamerplanten, je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Je ziet ze overal: op kantoor, in restaurants, je favoriete koffietentje, bij mensen thuis, noem maar op! Naast dat planten mooi staan in huis en interieur, blijken kamerplanten een positief effect te hebben op de gezondheid. Want wist je dat planten luchtzuiverend zijn en de luchtkwaliteit in huis verbeteren? Groen in huis is dus niet alleen maar hot voor je interieur! Wil jij meedoen met de plantentrends van nu? Lees snel verder hoe jij je planten bijvoorbeeld kunt combineren om jouw eigen Urban Jungle in huis te creëren!

Lees hier meer

Met deze 4 tips creëer je jouw fijne thuiswerkplek

Thuiswerken, hét nieuwe normaal. Nu maar ook na COVID. Maar hoe krijg je je thuiswerkplek zo gezellig en functioneel mogelijk, zodat je op een efficiënte en fijne manier vanuit thuis kunt werken? Lees in onze nieuwe blog de voordelen van een prettige en gezonde thuiswerkplek!

Lees hier meer

Styliste @rohouseproud laat zien welke ophangdraden er zijn.

Styliste en interieur liefhebber Rowena, beter bekend als @rohouseproud, wisselt haar interieur graag af. Onlangs heeft ze kennis gemaakt met de diverse ophangdraden die geboden worden. Variërend in kleur: van transparant tot zwart staaldraad als ook in dikte. Benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn?

Lees hier meer

Binnenkijken bij interieur en planten liefhebber @linspirationnl

Interieur en planten liefhebber Lindi van @linspirationnl laat in haar laatste blog zien hoe je eenvoudig een urban jungle kunt creëren in de slaapkamer.

Lees hier meer

Binnenkijken bij interieurstyliste Susanne Nieuwenhuis

Susanne Nieuwenhuis (@casa_mi_su), interieurstyliste en mama van drie kids, is dagelijks bezig met het stylen van interieurs. Maar ook haar eigen interieur. Onlangs heeft ze haar eigen woning na 7 jaar onder handen genomen. Een schitterend eindresultaat waarbij de keuze viel voor een schilderij ophangsysteem én een mooie set aan 3 Botaniq hangbloempotten.

Lees hier meer

Binnenkijken bij interieurliefhebber Lisanne van de Klift

Lisanne van de Klift houdt haar interieur graag in beweging. Ze is dol op producten die geschikt zijn voor een interieur wat altijd in beweging is. Benieuwd hoe ze haar wanden prachtig in kan richten met hulp van het schilderij ophangsysteem Click Rail?

Lees hier meer

Binnenkijken na de verbouwing bij Studio Brenstijl

Na een fikse verbouwing in het huis van Studio Brenstijl haar ouders bleven de strakke mooie nieuwe wanden nog even leeg. Want iets aan de muur hangen, daar moest haar moeder nog niet aan denken, want gaatjes, en je wilt er toch goed over nadenken voordat je daaraan begint? Benieuwd naar hoe dat nu gaat?

Lees hier meer

Binnenkijken bij @Linspiration

Een schilderij of fotolijst ophangen zonder te boren is een droom voor iedereen. Zo ook voor Lindi van Linspiration. Een gatenkaas in je muur is voor haar nu verleden tijd. Benieuwd naar haar ervaringen?

Lees hier meer

Dé trend van zwart

Een opvallende woningtrend is de kleur zwart in het interieur, een kleur die de laatste jaren steeds groter is geworden en nog steeds populair is! Zwart is een beslissende en gewaagde kleur. Aan de ene kant kan zwart een erg aanwezige kleur zijn, maar aan de andere kant kan het juist een erg bescheiden kleur zijn. Dit ligt aan de manier waarop je de kleur in je interieur combineert.

Lees hier meer

Raampresentatie als eyecatcher

De huizenmarkt is constant in beweging waardoor het aanbod aan huizen continue verandert. Niet alleen op de website maar zo ook de raampresentatie dient vaak aangepast te worden.

Lees hier meer

Kantoren stijlvol inrichten met oog voor de (eind)gebruiker

Bij het inrichten van kantoren na nieuwbouw of renovatie, is het belangrijk om een aantal stappen vooruit te denken. Welke eigenschappen moet de ruimte hebben en hoe geven we die praktisch en stijlvol vorm? Hoe kunnen de wanden onbeschadigd blijven maar toch whiteboards, prikborden of kunstwerken opgehangen worden? Het begint met de juiste kennis en keuze.

Lees hier meer

ZO HANG JE KERSTDECORATIE GEZELLIG OP

Tijdens deze donkere winterse feestdagen brengen we vaak een warme sfeer in huis d.m.v. kerstverlichting, een mooi versierde kerstboom en heel veel kerstdecoratie. Nu we helaas door de strengere maatregelen wéér binnen moeten zitten, willen we hier natuurlijk éxtra veel en éxtra lang van genieten! Maar hoe kun je al deze decoraties flexibel en veilig in huis ophangen zonder je wanden te beschadigen?

Lees hier meer