Blogs

Op zoek naar inspiratie en/of informatie over Artiteq ophangsystemen? Laat je inspireren en informeren over de vele mogelijkheden die een Artiteq schilderij ophangsysteem te bieden heeft. Zowel op kantoor, binnen een galerij of juist bij jou thuis.

Haal de natuur in huis

Kamerplanten, je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Je ziet ze overal: op kantoor, in restaurants, je favoriete koffietentje, bij mensen thuis, noem maar op! Naast dat planten mooi staan in huis en interieur, blijken kamerplanten een positief effect te hebben op de gezondheid. Want wist je dat planten luchtzuiverend zijn en de luchtkwaliteit in huis verbeteren? Groen in huis is dus niet alleen maar hot voor je interieur! Wil jij meedoen met de plantentrends van nu? Lees snel verder hoe jij je planten bijvoorbeeld kunt combineren om jouw eigen Urban Jungle in huis te creëren!

Lees hier meer

Dé trend van zwart

Een opvallende woningtrend is de kleur zwart in het interieur, een kleur die de laatste jaren steeds groter is geworden en nog steeds populair is! Zwart is een beslissende en gewaagde kleur. Aan de ene kant kan zwart een erg aanwezige kleur zijn, maar aan de andere kant kan het juist een erg bescheiden kleur zijn. Dit ligt aan de manier waarop je de kleur in je interieur combineert.

Lees hier meer

Raampresentatie als eyecatcher

De huizenmarkt is constant in beweging waardoor het aanbod aan huizen continue verandert. Niet alleen op de website maar zo ook de raampresentatie dient vaak aangepast te worden.

Lees hier meer

Kantoren stijlvol inrichten met oog voor de (eind)gebruiker

Bij het inrichten van kantoren na nieuwbouw of renovatie, is het belangrijk om een aantal stappen vooruit te denken. Welke eigenschappen moet de ruimte hebben en hoe geven we die praktisch en stijlvol vorm? Hoe kunnen de wanden onbeschadigd blijven maar toch whiteboards, prikborden of kunstwerken opgehangen worden? Het begint met de juiste kennis en keuze.

Lees hier meer