Onderwijs

Artiteq in het onderwijs
NL onderwijs meisje hangt tekeningen op

De inrichting van de wanden wisselt regelmatig in het onderwijs. Klassen vol kinderen met als resultaat een berg fraaie versieringen voor alle wanden en muren. Het allermooist worden deze opgehangen met de Artiteq Info Rail. Dé oplossing om tekeningen, kunstwerken en andere documenten op een georganiseerde manier te presenteren aan de wand in een klaslokaal. Een prachtig gezicht en het zorgt ook nog eens voor het behoud van de wanden van het schoolgebouw. Naast de Info Rail voorziet Artiteq ook oplossingen voor scholen in de vorm van flexibele schilderij ophangsystemen zodat de wanden flexibel én duurzaam kunnen worden ingericht.

 

Download Onderwijs brochure
NL onderwijs meisje hangt tekeningen op

Direct meer weten?

Op zoek naar een wederverkoper die gespecialiseerd is in het Onderwijs of heeft u een andere vraag gericht op scholen inrichting? Zie onderstaande wederverkopers waar u onder andere ons product kunt bestellen. Voor andere vragen, mail ons direct op project@artiteq.com of bel ons op +31(0)13-5729070.

In Nederland: Heutink, Reinders, De Rolf Groep
In België: Baert en Hageland Educatief

Info Rail voor in het klaslokaal

Het ideale presentatiesysteem voor tekeningen, kaarten en foto’s aan de wand in het klaslokaal. Met dit systeem hoeven wanden niet beschadigd te worden door punaises, plakbandjes e.d. en is het wisselen van tekeningen of posters snel en eenvoudig. Met name in klaslokalen en in gangen van scholen is dit ophangsysteem onmisbaar geworden en wordt het ingezet als de ideale etalage voor kindercreaties. De Info Rail, beschikbaar in lengtes van 100, 200 en 300 cm en in een witte, zwarte en aluminium uitvoering, is eenvoudig te koppelen of in te korten. Bekijk nu ook de handige accessoires voor aan de Info Rail zoals de Me-clip en de Storage Clip.

Arrow Bekijk de video!

Hoe scholen de Artiteq ophangsystemen ervaren

Lees de ervaringen van de juffen of meesters!

Basisschool CBS De Sleutel
Lees hier meer

Basisschool De Morgenster
Lees hier meer

Twister Hook voor de leeskaarten

De door Artiteq ontworpen Twister Hooks, in combinatie met één van de Artiteq ophangrails, bieden een ideale manier om flexibel te werken met de kaarten van de methode ‘Veilig Leren Lezen’. In klaslokalen die voorzien zijn van een systeemplafond, kan een Top Rail naast het plafond gemonteerd worden. Een andere optie is de Click Rail: een rail die op de muur gemonteerd wordt. De Twister Hook is eenvoudig in de rail te klikken en is makkelijk te verplaatsen. De kaarten hangen binnen één seconde. Nu is het aan de kinderen om te leren lezen.

Arrow Leuk voor in het klaslokaal!

Presentatiemiddelen

Scholen gaan met hun tijd mee. Een interactief schoolbord is dan ook uit geen enkel lokaal meer weg te denken. Toch grijpen veel scholen ook nog graag terug op meer traditionele middelen, zoals prikborden en Whiteboards. Bent u daar naar op zoek, dan kunt u bij Artiteq terecht. Zeer ook, omdat we deze middelen op eenvoudige, duurzame en efficiënte manier combineren met onze schilderij ophangsystemen. Daardoor bent u niet alleen verzekerd van een degelijke en veilige manier van ophangen, het werkt bovendien bijzonder flexibel, omdat de ophangdraden eenvoudig verschoven kunnen worden in de rail.

Lees meer over Artiteq’s presentatiemiddelen.

Arrow Kijk mijn kunstwerk aan de muur!
  • check

    DUURZAAM EN GEBOUWBEHEERkostenbesparing

  • check

    FLEXIBILITEIT EN GEBRUIKSVRIENDELIJKmakkelijk aan te passen

  • check

    GEEN BESCHADIGDE MUREN MEEReenmalige investering & montage

IK WENS GRAAG MEER TE WETEN OVER ARTITEQ

Vul uw gegevens in en één van onze medewerkers zal contact met u opnemen.