Canvas ophangen

Ophangen en regelmatig wisselen

Wisselt u regelmatig uw wanddecoraties en laat u regelmatig een mooie foto afdrukken bijvoorbeeld op canvas, hout of forex? Komt u dan ook wel eens voor de vraag te staan hoe u de foto het beste kunt ophangen?

Afhankelijk van uw wensen, bieden wij meerdere oplossingen. Wanneer u de wanddecoraties regelmatig wisselt, raden wij aan om met een flexibel schilderij ophangsysteem te werken. U monteert de rail eenmalig aan wand of plafond en bent vervolgens middels de koorden met haken flexibel in het ophangen van uw wanddecoraties. Geen onnodige gaten meer maken of wegwerken, uw muren blijven onbeschadigd. Ideale ophangsystemen zijn bijvoorbeeld de Artiteq Click Rail, Contour Rail of Up Rail.

Een canvas, acrylplaat of dibond ophangen zonder ophangrail

Er bestaan ook andere ophangsystemen, zonder rail. Deze ophangsystemen worden los aan de wand gemonteerd. Display It Solo Set is een ophangsysteem dat acrylplaten en dibond op een strakke en veilige manier presenteert aan de wand. Met de Uniq Hanger kan een canvasdoek eenvoudig opgehangen worden. Ook bieden wij accessoires voor op de canvas, dibond of acrylplaat, bekijk alle producten onder Lijstbenodigdheden.

 • check

  FLEXIBELmakkelijk en snel ophangen en verplaatsen

 • check

  BEHOUD VAN MURENonbeschadigde muren

 • check

  MULTIFUNCTIONEELgeschikt voor allerlei wanddecoraties

 • check

  STERK EN BETROUWBAARlange levensduur