Verkoopondersteuning

Verkoop en promotie van Artiteq producten

Voor de verkoop en promotie van Artiteq ophangsystemen bieden wij verschillende ondersteuningsmiddelen. Verkoopdisplays, toonbankdisplays en demonstratiekoffers zijn ontwikkeld ten behoeve van de verkoop van onze producten, als verkoopondersteuning. Bekijk het volledige assortiment aan verkoopondersteuning.

Verkoopt u reeds Artiteq producten en bent u geïnteresseerd in onze verkoopondersteunende oplossingen? Of overweegt u juist te starten met de verkoop van onze producten? Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij staan u graag te woord.

Display Hanging Solutions Micro Grip

Een praktisch en overzichtelijk display met een formaat van 50x34x212cm. De inhoud van deze display bestaat uit een 2 meter of 4 meter Click Rail in wit primer inclusief de Micro Grip en benodigd bevestigingsmateriaal, 1 meter Info Rail en 5 verschillende soorten accessoire-sets.

Voor uitgebreide informatie kunt u contact met ons opnemen.

Demoborden & Desk Displays

Artiteq heeft speciaal demoborden ontworpen om de verschillende soorten ophangsystemen te kunnen presenteren in een kleine ruimte. Per type rail bestaat er een demobord. Het bord heeft een afmeting van 50x130cm.

Indien de showruimte beperkt is, kunt u overwegen om de Desk Display te nemen. Dit is een klein handzaam display welke op de toonbank geplaatst kan worden. De afmeting van het bord is 40x21x8cm en is alleen voorzien van de producten Click Rail, Contour Rail en Info Rail.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Demo koffer & sample kits

De Demo koffer is ideaal voor onderweg! Van alle Artiteq producten is er een sample aanwezig om aan uw klant te laten zien. De koffer heeft een afmeting van 58x40x12cm en is voorzien van 3 set inlays inclusief samples. Naar wens kunnen de set inlay samples nabesteld worden.

Speciaal voor de wand, plafond en inbouw ophangsystemen heeft Artiteq enkele kleine sample kits voor u ter beschikking.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.