Verkoopondersteuning

Verkoop en promotie van Artiteq producten

Voor de verkoop en promotie van Artiteq ophangsystemen bieden wij verschillende ondersteuningsmiddelen. Verkoopdisplays, toonbankdisplays en demonstratiekoffers als ook complete All-in-One kits zijn ontwikkeld ten behoeve van de verkoop van onze producten, als verkoopondersteuning. Bekijk het volledige assortiment aan verkoopondersteuning.

Verkoopt u reeds Artiteq producten en bent u geïnteresseerd in onze verkoopondersteunende oplossingen? Of overweegt u juist te starten met de verkoop van onze producten? Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij staan u graag te woord.

Zakelijke klant worden?

Bent u geïnteresseerd om Artiteq producten te verkopen? Neem direct contact met ons op zodat wij u verder te woord kunnen staan over de mogelijkheden. U kunt het contactformulier invullen of direct een email sturen naar info@artiteq.com.

Wenst u eerst nog wat meer te weten over Artiteq? Lees het hier.

Artiteq brochures

Artiteq biedt diverse brochures aan ter informatie en inspiratie over onze producten in een bepaald segment, zoals bijvoorbeeld voor het onderwijs. Daarnaast zijn er voor bepaalde producten specifieke product gerichte brochures beschikbaar om dit product beter uit te kunnen leggen.

Voor uitgebreide informatie of interesse kunt u contact met ons opnemen.

Demo koffer & sample box

De Demo koffer is van alle Artiteq producten een sample aanwezig om aan uw klant te laten zien. De koffer heeft een afmeting van 58x40x12cm en is voorzien van 3 set inlays inclusief samples.

De Sample Box is handzaam en praktisch. In deze box vindt u Artiteq’s schilderij ophangsystemen. De Sample Box heeft een afmeting van 321x30x231mm. De sleeve is eventueel te personaliseren – voorzien van uw eigen logo en bedrijfsgegevens.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Demoborden & Desk Displays

Artiteq heeft speciaal demoborden ontworpen om de verschillende soorten ophangsystemen te kunnen presenteren in een kleine ruimte. Per type product bestaat er een demobord. Het bord heeft een afmeting van 50x130cm.

Indien de showruimte beperkt is, kunt u overwegen om de Desk Display te nemen. Dit is een klein handzaam display welke op de toonbank geplaatst kan worden. De afmeting van het bord is 40x21x8cm en is alleen voorzien van de producten Click Rail, Contour Rail en Info Rail.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Display Hanging Solutions Micro Grip

Een praktisch en overzichtelijk display met een formaat van 50x34x212cm. De inhoud van deze display bestaat uit een 2 meter of 4 meter Click Rail in wit primer inclusief de Micro Grip en benodigd bevestigingsmateriaal, 1 meter Info Rail en 5 verschillende soorten accessoire-sets.

Voor uitgebreide informatie of interesse kunt u contact met ons opnemen.

All-in-One kits

Het flexibele schilderij ophangsysteem Click Rail is beschikbaar in verschillende All-in-one kits: Economy, Twister met haak 15 kg en Twister met haak Micro Grip 20 kg. Deze retail verpakkingen bevatten ophangrail, bevestigingsmateriaal en instructievel, ophangdraden en -haken. De sets zijn beschikbaar in sets van 2 meter, 4 meter en/of 6 meter. De All-in-One kits bieden een complete oplossing en zijn direct inzetbaar voor verkoop.

Bekijk ons volledig All-in-One kits assortiment