Schilderij ophangen

Snel en eenvoudig een schilderij ophangen
Snel en eenvoudig een schilderij ophangen

U wilt een schilderij ophangen op een veilige manier. Wanneer u kiest voor een Artiteq schilderij ophangsysteem, maakt u een goede keuze waar u op lange termijn van zult profiteren. Een schilderij ophangsysteem bestaat uit een rail die u monteert op wand of plafond, ophangdraden en haken. De rail is eenvoudig te monteren met clips op de muur waar de rail op vastgeklikt wordt. Doordat de ophangdraden op elke gewenste plek in de rail geklikt of geschoven kunnen worden, bent u altijd flexibel in het ophangen en verhangen van wanddecoraties.

Snel en eenvoudig een schilderij ophangen

Opvallen of juist niet?

U kunt ervoor kiezen om een rail te laten opvallen door bijvoorbeeld voor een rail in de kleur aluminium op een witte wand te kiezen. Kiest u ervoor om de rail zo onopvallend mogelijk te laten? Dan kiest u voor een witte rail op een witte wand of voor de primer versie van de rail, die overschilderbaar is in kleur van de wand of plafond. Uw beste keuze is dan een ophangsysteem die plafond aansluitend gemonteerd kan worden.

Zo hebt u ook de keuze op het gebied van de accessoires voor de rail. Een perlon ophangdraad is transparant en bijna niet zichtbaar op de wand. Staaldraad ophangdraden daarentegen geven een strakke, industriële uitstraling wat kan passen binnen uw interieur. Ophanghaken worden op de ophangdraden geschoven en kunnen vrij en eenvoudig in hoogte versteld worden op de draad.

Gebruik de volledige ruimte

Veel mensen zoeken naar een schilderij ophangsysteem voor één speciaal schilderij of voor één bepaalde plek in huis. Niet altijd wordt eraan gedacht om de ophangrail in de volledige ruimte door te trekken. Een ophangsysteem komt namelijk geheel tot zijn recht, wanneer het geïntegreerd wordt in de ruimte waar het voor bedoeld is. Wanneer je de ophangrail doortrekt, zul je zien dat deze subtiel “opgaat” in de muur. Daarnaast houd je te allen tijde de flexibiliteit om de muur in te richten, zoals je daar op dat moment zin in hebt.

Wilt u een schilderij of kunst ophangen maar wilt u geen gebruik maken van een ophangsysteem met rail? Wij bieden ook andere oplossingen om schilderijen op te hangen.

Mogelijk heeft u ook interesse in onze pagina’s voor poster ophangen, foto’s ophangen of canvas ophangen.

 • check

  FLEXIBEL makkelijk en snel ophangen en verplaatsen

 • check

  BEHOUD VAN WANDENonbeschadigde muren

 • check

  MULTIFUNCTIONEELgeschikt voor allerlei wanddecoraties

 • check

  STERK EN BETROUWBAARlange levensduur