Zorgsector

Artiteq in de zorg

Voor nieuwbouw of renovatie biedt Artiteq meerdere oplossingen die passen in de gedachten van duurzaam gebouwbeheer; opbouw of inbouw schilderij ophangsysteem. Met een opbouw schilderij ophangsystemen wordt én voorzien in de wens om wanden flexibel in te richten én voldaan aan de eis om muren niet te beschadigen. Met name in de zorg waar bewoners van een ruimte vaak wisselen, zijn deze ophangsystemen een uitkomst. Ook producten als Info Rail bieden veel voordelen. De inbouw schilderij ophangsystemen worden geïntegreerd op het moment van installatie van wanden en plafonds. Het kiezen voor inbouw ophangsystemen levert voor de lange termijn een groot voordeel op voor de eindgebruiker: gebruiksgemak, flexibiliteit en het behoud van wanden.

Lees 'Duurzaam wandbeheer in luxe zorghotels'

Direct meer weten?

Op zoek naar een wederverkoper die gespecialiseerd is in de zorginrichting of heeft u een andere vraag gericht op de zorginrichting? Zie onderstaande wederverkopers waar u onder andere ons product kunt bestellen. Voor andere vragen, mail ons direct op project@artiteq.com of bel ons op +31(0)13-5729070.

In Nederland: Heutink

Ophangsysteem met systeemplafonds

Voor bouw- en renovatieprojecten heeft Artiteq meerdere schilderij ophangsystemen ontwikkeld die tijdens de bouw of renovatie worden ingebouwd. Bij de installatie van systeemplafonds kunnen de Art Strip en Ceiling Strip gebruikt worden. Beiden worden geheel weggewerkt in het plafond en maken in de gehele ruimte een schilderij ophangsysteem beschikbaar waardoor wanden onbeschadigd kunnen blijven.

Lees meer over de verschillende inbouw schilderij ophangsystemen van Artiteq.

Arrow verwerkt in het systeemplafond

Ophangsysteem met gipsplaten

In combinatie met gipsplaten wanden en plafonds (drywall) kunnen de Shadowline rails gebruikt worden. De Shadowline rail plaatst een onzichtbaar schilderij ophangsysteem tussen gipsen wand- en plafondplaten. Door het Shadowline plafondsysteem te gebruiken garandeert u het behoud van strakke wanden in een ruimte en kunt u de wanden altijd flexibel inrichten, zonder het gebruik van enig gereedschap.

Lees meer over de verschillende inbouw schilderij ophangsystemen van Artiteq.

  • check

    DUURZAAM GEBOUWBEHEER kostenbesparing

  • check

    FLEXIBILITEIT EN GEBRUIKSVRIENDELIJK makkelijk aan te passen

  • check

    GEEN BESCHADIGDE MUREN MEEReenmalige investering & montage

Ik wens graag meer te weten over Artiteq

Vul uw gegevens in en één van onze medewerkers zal contact met u opnemen.