Kaarten ophangen

Kaarten ophangen kan op veel manieren

Ontvangt u regelmatig kaarten en zoekt u naar een originele manier om kaarten op te hangen en te presenteren? Wij hebben meerdere oplossingen voor verschillende ruimtes zoals voor de woonkeuken, kinderkamer of hobbykamer. Kerstkaarten, geboortekaartjes, verjaardagskaarten of andere kaartjes ophangen in huis of op kantoor kan eenvoudig en georganiseerd met behulp van de Info Rail, onze Card Rail (ideaal voor smalle wanden) of het kaarten ophangsysteem Picture Mouse Solo.

Kaarten ophangsysteem voor de zorg, het onderwijs of op kantoor

Ook voor projectinrichting in de zorg en het onderwijs worden producten als de Info Rail gebruikt. Dit product is uitermate geschikt om gebruikt te worden in patiëntenkamers in een zorginstelling of ziekenhuis voor het presenteren van kaarten en andere documenten. In het onderwijs heeft de Info Rail zich reeds als zeer nuttig presentatiesysteem bewezen. Het veelvuldig gebruiken van de Info Rail in klaslokalen en gangen van scholen, zorgt voor een opgeruimde school waar tekeningen, kaarten, kerstkaarten en andere documenten op een georganiseerde en strakke manier opgehangen kunnen worden. Met name de flexibiliteit wordt zeer gewaardeerd. De inhoud van de rails is immers eenvoudig en snel te wisselen.

Bent u in het kader van een projectinrichting op zoek naar een oplossing om kaarten op te hangen? Wij geven u graag advies op maat!

 • check

  FLEXIBELmakkelijk en snel inhoud veranderen

 • check

  BEHOUD VAN WANDENonbeschadigde muren

 • check

  MULTIFUNCTIONEELgeschikt voor allerlei documenten

 • check

  STERK EN BETROUWBAARlange levensduur