Tekeningen ophangen

Tekeningen ophangen aan de wand
NL kaarten in de cardrail aan de muur boven kastje

Mooie tekeningen ophangen in huis, bijvoorbeeld in een woonkeuken of in een kinderkamer, is niet altijd even makkelijk. Wilt u de muren niet beschadigen en wilt u af van het gebruik van plakband en punaises? Artiteq heeft meerdere tekening ophangsystemen die zeer geschikt zijn om tekeningen te presenteren. Deze ophangsystemen zorgen voor een nette en strakke oplossing om tekeningen op te hangen. De Info Rail is vaak de beste keuze! Het Display It en de Card Rail kan ook een originele manier bieden om tekeningen aan de wand te presenteren. Bij gebruik van een schilderij ophangsysteem is de Picture Mouse een mooie toevoeging om snel en eenvoudig tekeningen of kaarten op te hangen.

NL kaarten in de cardrail aan de muur boven kastje

Tekeningen ophangsysteem voor de zorg, het onderwijs of kantoor

Zoekt u een oplossing om tekeningen of documenten van groot formaat op te hangen in het kader van een projectinrichting? Binnen de zorg en het onderwijs wordt de Info Rail reeds ingezet, omdat het een ideale oplossing biedt om documenten op een nette en flexibele manier te presenteren. Met name in het onderwijs wordt de Info Rail toegepast en zeer gewaardeerd in het kader van “de opgeruimde school”. Het is een ideale manier om tekeningen in een klaslokaal of gangpad van een school te presenteren. Een eenmalige investering waar u op lange termijn van profiteert. De Info Rail is recentelijk uitgebreid met diverse accessoires zoals de Me-clip of de Support Clip. Tevens is de Info Rail ook magnetisch beschikbaar en is onlangs de Info Rail + geïntroduceerd waarmee je kleine lijsten of knutselwerkjes van de kinderen mooi kunt presenteren.

Hebt u interesse in één van onze oplossingen en bent u geïnteresseerd in het ontvangen van een sample? Lees hier meer over project inrichting, wij adviseren u graag over de beste keuze voor uw instelling.

 • check

  FLEXIBELmakkelijk en snel inhoud wijzigen

 • check

  BEHOUD VAN MURENonbeschadigde muren

 • check

  MULTIFUNCTIONEELgeschikt voor allerlei documenten

 • check

  STERK EN BETROUWBAARlange levensduur