Tekeningen ophangen

Tekeningen ophangen aan de wand

Mooie tekeningen ophangen in huis, bijvoorbeeld in een woonkeuken of in een kinderkamer, is niet altijd even makkelijk. Wilt u de muren niet beschadigen en wilt u af van het gebruik van plakband en punaises? Artiteq heeft meerdere presentatiesystemen die zeer geschikt zijn om tekeningen te presenteren. Deze ophangsystemen zorgen voor een nette en strakke oplossing om tekeningen op te hangen.  Info Rail is dan de beste keuze! Het Display It systeem kan ook een originele manier bieden om tekeningen aan de wand te presenteren.

Tekeningen ophangen in de zorg, het onderwijs of op kantoor

Zoekt u een oplossing om tekeningen of documenten van groot formaat op te hangen in het kader van een projectinrichting? Binnen de zorg en het onderwijs wordt de Info Rail reeds ingezet, omdat het een ideale oplossing biedt om documenten op een nette en flexibele manier te presenteren. Met name in het onderwijs wordt de Info Rail toegepast en zeer gewaardeerd in het kader van “de opgeruimde school”. Het is een ideale manier om tekeningen in een klaslokaal of gangpad van een school te presenteren. Een eenmalige investering waar u op lange termijn van profiteert.

Hebt u interesse in één van onze oplossingen en bent u geïnteresseerd in het ontvangen van een sample? Lees hier meer over project inrichting, wij adviseren u graag over de beste keuze voor uw instelling.

 • check

  FLEXIBELmakkelijk en snel inhoud wijzigen

 • check

  BEHOUD VAN MURENonbeschadigde muren

 • check

  MULTIFUNCTIONEELgeschikt voor allerlei documenten

 • check

  STERK EN BETROUWBAARlange levensduur