Lijsten ophangen

Snel en eenvoudig lijsten ophangen aan de muur
NL Lijsten met groene tinten ophangen eettafel

Als u op zoek bent naar een duurzame oplossing om uw lijsten veilig aan de muur te hangen, is het Artiteq schilderij ophangsysteem een uitstekende keuze voor de lange termijn. Dit systeem bestaat uit een rail, die eenvoudig gemonteerd wordt monteren op uw wand of plafond, ophangdraden en haken. Het monteren van de rail is een simpel proces. Met behulp van clips bevestigt u de rail stevig aan de muur. De rail kan plafond aansluitend gemonteerd worden.

NL Lijsten met groene tinten ophangen eettafel

Eenvoudig verschuiven en veranderen

Eén van de grootste voordelen van het Artiteq schilderij ophangsysteem is dat de ophangdraden eenvoudig in de rail kunnen worden geklikt of geschoven. Hierdoor kunt u uw lijsten altijd op elke gewenste plek in de rail hangen. Dit geeft u volledige vrijheid om uw muurdecoraties precies zo te positioneren als u wilt. Daarnaast zorgt het Artiteq ophangsysteem voor een veilige en stabiele bevestiging van uw lijsten. De transparante ophangdraden en bijbehorende haken zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen een aanzienlijk gewicht dragen.

Het gebruik van een schilderij ophangsysteem biedt ook praktische voordelen. Wanneer u ervoor kiest om uw lijsten op deze manier op te hangen, kunt u ze eenvoudig verschuiven of veranderen zonder gaten in de muur achter te laten. Dit is met name handig als u regelmatig uw interieur wilt veranderen of nieuwe kunstwerken wilt toevoegen aan uw collectie.
Het Artiteq schilderij ophangsysteem is niet alleen geschikt voor het ophangen van lijsten, maar kan ook worden gebruikt voor andere soorten wanddecoraties, zoals spiegels, foto’s, schilderijen, planten en posters. Hierdoor kunt u het systeem inzetten voor verschillende doeleinden in uw huis of kantoor.

 • check

  Flexibelmakkelijk en snel ophangen en verhangen

 • check

  Behoud van murengeen beschadigde muren meer

 • check

  Multifunctioneelgeschikt voor diverse wanddecoraties

 • check

  Sterk en betrouwbaarlange levensduur