Galeries en musea

Artiteq in musea, galeries en expositieruimtes

Veilig kunstwerken ophangen en deze bovendien vaak eenvoudig en snel kunnen wisselen: een vereiste voor musea en galeries. Schilderij ophangsystemen bieden de oplossing: flexibiliteit, gebruiksgemak en behoud van wanden voor de lange termijn. Naast de zekerheid van een solide ophanging van kunstwerken en andere wanddecoraties bieden de systemen een professionele manier van presenteren. Voor ruimtes met wanden en of plafonds waar niet geboord mag of kan worden, heeft Artiteq oplossingen in de vorm van scheidingswandhaken en andere solo ophangsystemen.

Lees de ervaring van de Beurs van Berlage

Direct meer weten?

Op zoek naar een wederverkoper of heeft u een andere vraag gericht op inrichting voor een galerie, expositieruimte of Museum? Mail ons direct op project@artiteq.com of bel ons op +31(0)13-5729070.

Click Rail Pro

Click Rail Pro is een sterk schilderij ophangsysteem. Het veilig ophangen van uw kunst aan de muur kunt u aan dit systeem toevertrouwen. Het Click Rail Pro schilderij ophangsysteem heeft een maximale draagkracht van 50 kg per meter. U kunt een keuze maken uit verschillende ophangdraden die te gebruiken zijn met de Click Rail Pro, bijvoorbeeld perlon draad, staaldraad of stangen. Deze ophangdraden kunt u op elke gewenste plek in de rail klikken en verplaatsen. U bent hierdoor verzekerd van flexibiliteit in het inrichten van de wanden. Het verplaatsen of vervangen van een kunstwerk kan immers snel en eenvoudig, en zonder de wanden te beschadigen.

Lees de ervaring van Simone's Art Gallery
Arrow max. 50kg/m
inspiratie_art_gallery_ophangsysteem

Combi Rail Pro Light

Het schilderij ophangsysteem dat schilderijen en lijsten uitlicht. Deze wandrail heeft een fraaie, neutrale vormgeving en is daardoor in elke ruimte te integreren. Met de verplaatsbare armaturen kunnen schilderijen en andere wanddecoraties optimaal en hoogwaardig belicht worden aan de wand. Het wisselen of verplaatsen van kunst en schilderijen is eenvoudig door het flexibele ophangsysteem en kan zo vaak als gewenst gebeuren zonder de wanden te beschadigen.

Lees meer over de Combi Rail Pro Light.

Arrow kunstwerk mooi uitgelicht

Classic Rail +

De Classic Rail+ is een schilderij ophangsysteem voor wanden dat speciaal ontwikkeld is voor het ophangen van zwaardere schilderijen en wanddecoraties (tot 40 kg). Dit ophangsysteem wordt veel gebruikt in galeries, voor tentoonstellingen of in musea. De ophangrail (9 mm x 20 mm) heeft een open, J-vormige vorm waar diverse stangen, voorzien van stanghaken, in gehangen kunnen worden. Het is hierdoor uitermate eenvoudig om kunst te verhangen of verwisselen. Met de Classic Rail + kunnen, in ruimtes waar dat vereist is, schilderijen en wanddecoraties beveiligd worden opgehangen. Door middel van een blokkeringsblok is de stang in de rail geblokkeerd en is bovendien het schilderij extra beveiligd door speciale anti diefstalhaken op de stang zelf te gebruiken.

Arrow tot 40 kg!
  • check

    DUURZAAM GEBOUWBEHEER kostenbesparing

  • check

    FLEXIBILITEIT EN GEBRUIKSVRIENDELIJK makkelijk aan te passen

  • check

    GEEN BESCHADIGDE MUREN MEER eenmalige investering & montage

Ik wens graag meer te weten over Artiteq

Vul uw gegevens in en één van onze medewerkers zal contact met u opnemen.