Planten ophangen

Planten ophangen zonder te boren
NL keuken kruidenplanten aan muur

Heb je altijd al gedroomd van een groene urban jungle in huis, maar ben je huiverig om gaten in de muur te boren? Geen zorgen! Met het Artiteq schilderij ophangsysteem kun je gemakkelijk en zonder schade aan te richten aan je muur, planten, kruiden en bloemen ophangen. Eenvoudig te verhangen en te verplaatsen of te combineren met lijsten, schilderijen en andere wanddecoraties. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

NL keuken kruidenplanten aan muur

Het gebruik van een schilderij ophangsysteem biedt vele voordelen als het gaat om het ophangen van planten (maar ook lijsten, schilderijen en andere wanddecoraties). Denk hierbij aan geen (boor)gaten meer of verf die van de muur afkomt als je een plakspijker gebruikt, het eenvoudig ophangen op de gewenste plek en op de gewenste hoogte aan je muur, ten alle tijde eenvoudig kunnen verhangen, verplaatsen en/of verwisselen.

Planten ophangen met een macramé plantenhanger

Voor het ophangen van planten zijn de Loop Maker en Twister Hook twee handige accessoires voor aan het schilderij ophangsysteem. Je kunt hiermee gemakkelijk en snel macramé plantenhangers bevestigen aan de wand. De Loop Maker is een handige accessoire waarmee je lussen kunt maken waaraan je vervolgens je plantenhangers mee ophangt. Stel de juiste hoogte in voor de ‘lus’ en draai de twister kop op de gewenste plek in de rail.

De Twister Hook is een klein haakje die je met een ’twist’ in de rail bevestigd op de gewenste plek. Enige wat je nu nog hoeft te doen is de plantenhanger eraan te bevestigen.

NL witte muur hangplanten zomers roze
NL gele vaas met narcissen aan muur

Verticale urban jungle

Wil je graag een verticale urban jungle creëren in huis? Kies de Botaniq hangbloempot. Deze speciaal ontworpen hangbloempot voor aan het Artiteq schilderij ophangsysteem is verstelbaar in hoogte en kan op iedere gewenste plek aan de gehele lengte van het ophangsysteem worden opgehangen. Creëer een unieke compositie door verschillende Botaniq hangbloempotten op te hangen en dit te combineren met macramé plantenhangers opgehangen aan de Twister Hook of Loop Maker. Hierdoor ontstaat er een prachtige groene muur die zorgt voor een frisse en levendige uitstraling in huis.

NL witte muur hangplanten schilderij
NL roze wand woonkamer