Schilderij ophangen zonder boren

ophangen zonder boren

Het gebruik van een schilderij ophangsysteem heeft vele voordelen. Eén daarvan is het flexibel inrichten van de wanden zonder deze steeds opnieuw te beschadigen. Oftewel, wanneer u gebruikt maakt van ophangrails, kunt u schilderijen ophangen en verplaatsen zonder te boren. U bent te allen tijde flexibel. Snel fotolijsten en schilderijen ophangen, verwisselen en verplaatsen. Om van de voordelen van een ophangsysteem te kunnen profiteren, is een eenmalige investering nodig, die uiteraard wel inhoudt dat de rail (middels boren) bevestigd wordt.

Ophangsysteem schilderijen zonder boren

In bepaalde gevallen is gaten boren in wanden niet mogelijk of verboden. Artiteq wil ook hier een oplossing bieden. Een schilderij ophangen zonder boren kan met behulp van het schilderij ophangsysteem Contour Rail door deze te verlijmen aan de wand (en tegen het plafond). Zo is het boren van gaten voor pluggen of schroeven overbodig.

Werkt u met metalen wanden of scheidingswanden en zoekt u naar oplossingen om schilderijen op te hangen? Bekijkt u dan eens onze solosystemen.

 • check

  FLEXIBELmakkelijk en snel ophangen en verplaatsen

 • check

  BEHOUD VAN WANDENonbeschadigde muren

 • check

  MULTIFUNCTIONEELgeschikt voor allerlei wanddecoraties

 • check

  STERK EN BETROUWBAARlange levensduur