TÜV gecertificeerd

Artiteq producten TÜV gecertificeerd

Wij staan voor kwaliteit!

Artiteq levert hoogwaardige kwaliteitsproducten. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en garanderen, hanteert Artiteq de kwaliteitsborging van TÜV op al haar producten. Daarnaast zijn alle ophangrails, ophangdraden en ophanghaken TÜV gecertificeerd. Een TÜV keurmerk is een bevestiging dat een product voldoet aan kwaliteitseisen, veilig en/of milieu verantwoord is.

Eigen Research & Development afdeling

Artiteq beschikt over een eigen Research & Development afdeling en ontwikkelt in de regel alle producten met een veiligheidsfactor (Safety Factor) van 3. Voor producten met hogere veiligheidsrisico’s (denk aan producten in de vrije ruimte) of bij specifieke materialen kan deze veiligheidsfactor zelfs 5 of hoger zijn.

Eigen Quality Control afdeling

De afdeling Quality Control controleert niet alleen de veiligheid met betrekking tot het gewicht dat aan de producten gehangen kan worden, maar tevens het uiterlijk en de functionaliteit van de producten. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en garanderen, hanteert Artiteq de kwaliteitsborging van TÜV op al haar producten. Artiteq heeft met TÜV Nederland procedures voor de waarborging van de kwaliteit van al onze producten opgesteld. De Quality Control afdeling voert alle producten volgens deze nieuwe procedures uit.

Wij staan voor kwaliteit

Alle Artiteq producten zijn ontwikkeld, geproduceerd en getoetst aan een hoge kwaliteitsstandaard.Artiteq geeft op al haar producten een garantie van 10 jaar. Met uitzondering van de Combi Rail Pro Light en Display It LED waar voor de elektrische componenten een garantie geldt van 2 jaar.

Voor het schilderij ophangsysteem Combi Rail Pro Light (product met elektrische componenten) verklaart Artiteq dat het voldoet aan de geldende richtlijnen volgens de normen EN 60598-1 / EN 60598-2-1 / EN 60570 / EN 55015 en EN 61547.

TÜV Nederland

TÜV Nederland is een technische en zakelijke service provider in onafhankelijke beoordeling zoals certificering, keuring en inspectie. Een TÜV keurmerk is een bevestiging dat een product geleverd wordt dat voldoet aan kwaliteitseisen, veilig en/of milieu verantwoord is.