TÜV gecertificeerd

Artiteq producten TÜV gecertificeerd

Wij staan voor kwaliteit!

Artiteq levert hoogwaardige kwaliteitsproducten. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en garanderen, hanteert Artiteq de kwaliteitsborging van TÜV op al haar producten. Daarnaast zijn alle ophangrails, ophangdraden en ophanghaken TÜV gecertificeerd. Een TÜV keurmerk is een bevestiging dat een product voldoet aan kwaliteitseisen, veilig en/of milieu verantwoord is.

Eigen Research & Development afdeling

Bij Artiteq hebben we onze eigen afdeling voor Research & Development, waar we doorgaans al onze producten ontwikkelen met een veiligheidsfactor (Safety Factor) van 3. Voor producten die een hoger veiligheidsrisico met zich meebrengen (zoals producten in openbare ruimtes) of bij specifieke materialen, kan deze veiligheidsfactor zelfs 5 of hoger zijn.

Eigen Quality Control afdeling

Daarnaast hebben we ook onze eigen afdeling Quality Control. Deze afdeling controleert niet alleen het gewicht dat onze producten kunnen dragen, maar ook hun uiterlijk en functionaliteit. Om de kwaliteit van al onze producten te waarborgen en te garanderen, werken wij samen met TÜV Nederland voor kwaliteitsborging. We hebben procedures opgesteld om de kwaliteit van al onze producten te waarborgen volgens de richtlijnen van TÜV Nederland. Onze Quality Control afdeling voert alle productcontroles uit volgens deze nieuwe procedures.

10 jaar garantie

Alle Artiteq producten zijn ontwikkeld, geproduceerd en getoetst aan een hoge kwaliteitsstandaard. Artiteq geeft op al haar producten een garantie van 10 jaar. Met uitzondering van de Combi Rail Pro Light en Display It LED waar voor de elektrische componenten een garantie geldt van 2 jaar.

Voor het schilderij ophangsysteem Combi Rail Pro Light (product met elektrische componenten) verklaart Artiteq dat het voldoet aan de geldende richtlijnen volgens de normen EN 60598-1 / EN 60598-2-1 / EN 60570 / EN 55015 en EN 61547.

TÜV Nederland

TÜV Nederland is een technische en zakelijke service provider in onafhankelijke beoordeling zoals certificering, keuring en inspectie. Een TÜV keurmerk is een bevestiging dat een product geleverd wordt dat voldoet aan kwaliteitseisen, veilig en/of milieu verantwoord is.