Werken bij Artiteq

Vacatures bij Artiteq picture hanging systems

Ben jij de Marketingmedewerker die wij zoeken?

We zijn op zoek naar een Marketingmedewerker. Ontdek hier onze vacature.

Staat er geen passende vacature voor je bij, maar denk je met jouw enthousiasme, kennis en motivatie bij te kunnen dragen aan ons merk op gebied van Marketing, Sales, productontwikkeling of logistiek? Stuur ons dan een open sollicitatie en motivatiebrief naar info@artiteq.com of vul onderstaand sollicitatieformulier in. We zijn benieuwd!

 

Solliciteer
 • check

  Fijne werkplekwerken in een klein hecht team

 • check

  Familie bedrijfgemoedelijke sfeer met gezellige collega's

 • check

  Goede secundaire arbeidsvoorwaardeneindejaarsuitkering & bonusregeling

 • check

  Ruimte voor eigen inbrengflexibiliteit en ruimte voor eigen inbreng

Over Artiteq

Artiteq creëert en produceert slimme, functionele ophangoplossingen en ophangconcepten sinds 1995. Onze schilderij ophangsystemen worden verkocht voor projecten en zakelijk gebruik en tevens als kant-en-klaar ophangconcept aan particulieren aangeboden. Wereldwijd worden de Artiteq ophangsystemen in meer dan 70 landen verkocht via bekende retailers en online spelers. Als ophangspecialist biedt Artiteq meerdere producten aan om op een eenvoudige en flexibele manier wanddecoraties, presentatiemiddelen, raampresentaties en bewegwijzering binnen een gebouw op te kunnen hangen. Hierbij garanderen wij een veilige, maar ook flexibele manier om schilderijen en overige wanddecoraties op te hangen waarbij wanden onbeschadigd blijven.

Arrow Leer ons kennen!

in-house expertise

Mede door de in-house expertise met een eigen productontwikkeling en kwaliteitscontrole, levert Artiteq ook met succes maatwerk oplossingen voor uiteenlopende ophangvraagstukken. Flexibiliteit en een continue drive om te blijven innoveren, beschrijven de kracht van Artiteq. Bij het ontwerpen en produceren van onze ophangsystemen, streven wij naar de beste kwaliteit en hebben hierbij milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Sollicitatieformulier

Je persoonlijke informatie

Je naam(Vereist)Je e-mailadres(Vereist)Meer over jou

Upload je CV in .pdf, .doc of .docx format
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 25 MB.