Werken bij Artiteq

 

 

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een Industrieel Productontwikkelaar!

 
Bekijk de vacature hier.

Staat er geen passende vacature voor je bij, maar denk je met jouw enthousiasme, kennis en motivatie bij te kunnen dragen aan ons merk? Stuur ons dan een open sollicitatie en motivatiebrief naar info@artiteq.com of vul onderstaand sollicitatieformulier in. We zijn benieuwd!

Over Artiteq

Als productspecialist op het gebied van ophang-concepten, ontwikkelt Artiteq sinds 1995 vanuit Tilburg (NL) flexibele ophangsystemen voor schilderijen en andere wanddecoraties. Omdat het inrichten van wanden meer omvat dan alleen schilderijen ophangen en mede door het productspecialisme, heeft Artiteq de afgelopen jaren een uitgebreid assortiment aan producten ontwikkeld. Naast de schilderij ophangsystemen brengt Artiteq Signing ophangsystemen, presentatie ophangsystemen en solo ophangsystemen (los van een railsysteem) op de markt.

Mede door de in-house expertise met een eigen productontwikkeling en kwaliteitscontrole, levert Artiteq ook met succes maatwerk oplossingen voor uiteenlopende ophangvraagstukken. Flexibiliteit en een continue drive om te blijven innoveren, beschrijven de kracht van Artiteq. Bij het ontwerpen en produceren van onze ophangsystemen, streven wij naar de beste kwaliteit en hebben hierbij milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Artiteq ophangsystemen worden verkocht voor projecten en zakelijk gebruik en worden tevens als kant-en-klaar ophangconcept aan particulieren aangeboden. Dit beperkt zich niet tot het vestigingsland Nederland, want Artiteq producten worden wereldwijd in meer dan 70 landen verkocht.

Arrow Leer ons kennen!

Sollicitatieformulier

Je persoonlijke informatie

Je naam(Vereist)Je e-mailadres(Vereist)Meer over jou

Upload je CV in .pdf, .doc of .docx format
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 25 MB.