Beurzen

Bezoek onze stand op diverse Internationale beurzen

Kom en bezoek onze stand dit jaar op enkele Internationale beurzen!

In het jaar 2020 en 2021 vonden de beurzen helaas niet plaats vanwege de diverse strenge corona maatregelen in heel de wereld. Voorzicht opent de wereld weer haar deuren en staan er diverse (internationale) beurzen gepland voor 2022.  Ook Artiteq beweegt zich weer rustig met de aanwezigheid dit jaar op een paar beurzen. Uiteraard hopen wij dat deze beurzen dit jaar door mogen blijven gaan en dat wij u daar mogen verwelkomen. Bekijk hieronder op welke beurzen we dit jaar aanwezig zullen zijn en waar we u graag van harte verwelkomen.

International Eisenwarenmesse

Van 25 tot en met 28 september 2022 staat Artiteq op de International Eisenwarenmesse in Keulen, Duitsland. We verwelkomen u graag op deze hardware beurs. U zult ons vinden in hal 11.1 stand F-020 waar we vooral onze DIY producten laten zien.

FamaArt

Kom en bezoek ons tijdens FamaArt in Bologna, Italië. Deze lijstenbeurs vindt plaats in Italië van 6 t/m 9 oktober 2022. Artiteq laat hier onze schilderij ophangsystemen zien.

Sign & Print Expo

Van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 maart 2022 staan wij met een mooie stand op de Sign & Print Expo te Gorinchem. Een inspirerende beurs als het gaat om grafische media en visuele communicatie. Artiteq staat op stand D132 waarbij wij onze signing ophangsystemen en diverse presentatiesystemen laten zien.