Beurzen

Bezoek onze stand op diverse Internationale beurzen

Kom en bezoek onze stand dit jaar op enkele Internationale beurzen!

In het jaar 2020 en 2021 vonden de beurzen helaas niet plaats vanwege de diverse strenge corona maatregelen in heel de wereld. Voorzicht opent de wereld weer haar deuren en staan er diverse (internationale) beurzen gepland voor 2022.  Ook Artiteq beweegt zich weer rustig met de aanwezigheid dit jaar op een paar beurzen. Uiteraard hopen wij dat deze beurzen dit jaar door mogen blijven gaan en dat wij u daar mogen verwelkomen. Bekijk hieronder op welke beurzen we dit jaar aanwezig zullen zijn en waar we u graag van harte verwelkomen.

Sign & Print Expo

Van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 maart 2022 staan wij met een mooie stand op de Sign & Print Expo te Gorinchem. Een inspirerende beurs als het gaat om grafische media en visuele communicatie. Artiteq staat op stand D132 waarbij wij onze signing ophangsystemen en diverse presentatiesystemen laten zien.

International Eisenwarenmesse

Deze Internationale beurs zou eerst plaats vinden begin maart 2022. De beurs is verplaatst vanwege strengere corona maatregelen in Duitsland naar 25 tot en met 28 september 2022. We hopen u dan in Keulen op de International Eisenwarenmesse te mogen verwelkomen op deze hardware beurs. Artiteq staat hier in hal 11.1 G40/H41 waar we vooral onze DIY producten laten zien.