Conceptueel bouwen

Duurzaam, flexibel en innovatief bouwen met Artiteq
Atmospheric image with dibond frame on wall

Ervaren marktleider in innovatieve ophangsystemen

Artiteq heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van functionele en esthetische ophangsystemen die flexibiliteit bieden om aan de wensen van bewoners en gebruikers tegemoet te komen. Als marktleider in dit segment worden onze systemen wereldwijd in meer dan 70 landen verkocht. Onze ophangsystemen bieden bewoners de vrijheid om de wanden van hun woning naar eigen voorkeuren in te richten. Tegelijkertijd dragen de ophangsystemen bij aan duurzaamheid en een langere levensduur van de gebouwen.

 

Vraag meer informatie aan Neem contact op
Atmospheric image with dibond frame on wall
 • check

  GeïntegreerdHogere kwaliteitsbeleving

 • check

  Duurzaamlangere levensduur van gebouwen

 • check

  KostenbesparendPositieve bijdrage aan TCO

Hoogste kwaliteit met focus op duurzaamheid

Onze eigen ontwikkelingsafdeling streeft bij het ontwerpen en produceren naar de hoogste kwaliteit. Daarbij staat milieu en duurzaamheid centraal, met veel aandacht voor hergebruik, recyclebaarheid en milieuvriendelijkheid. Onze schilderij ophangsystemen zijn recyclebaar en hebben een lage milieubelasting, waardoor u kunt bijdragen aan een circulaire economie. Naast de duurzame en circulaire voordelen, bieden onze ophangsystemen ook een aanzienlijke kostenbesparing op de lange termijn. De flexibiliteit en eenvoudige installatie zorgen voor een lage Total Cost of Ownership (TCO).

 

Verantwoordelijkheid voor betaalbare, slimme en duurzame woningen

De wooncrisis vraagt om verantwoordelijkheid van projectontwikkelaars en bouwers om sneller, betaalbaarder, slimmer en duurzamer woningen te produceren. Niet zomaar huizen, maar ’thuizen’ waar mensen kunnen wonen zoals zij willen, waar zij opbloeien en zich thuis voelen. Dit verreist dat de bouwkosten beheersbaar blijven en er zoveel mogelijk met duurzame materialen wordt gewerkt. Conceptueel bouwen is erop gericht om het hele bouwproces te optimaliseren waardoor de bouwtijd afneemt en de kwaliteit toeneemt. Kort gezegd: Meer voor minder. Bewuste conceptontwerpen vormen hiervan de basis en Artiteq draagt graag hieraan bij met zijn jarenlange ervaring en productkennis.

NL beschadigde wand

Waarom kiezen voor Artiteq?

Met onze jarenlange ervaring, innovatieve oplossingen en focus op duurzaamheid, zijn wij de ideale partner voor uw modulaire bouwprojecten. Met onze innovatieve en duurzame ophangsystemen helpen wij projectontwikkelaars en bouwers om woningen te creëren die flexibel, duurzaam en toekomstbestendig zijn. Wij zijn bereid bereid kennis en innovatiekracht te delen en door samenwerking de bouw te versnellen en verduurzamen. Gaat u met ons de uitdaging aan om aan uw projecten een element van flexibiliteit en gebruikersgemak toe te voegen en dit als standaard te integreren? Ons team staat klaar om te kijken hoe dit in uw concepten naadloos toegevoegd kan worden. Samen sneller, slimmer, lichter en groener bouwen is dé basis voor vernieuwing.

Wat kan er allemaal aan een ophangsysteem gehangen worden?

Onze ophangsystemen zijn multifunctioneel. Er kan van alles aan opgehangen worden. Denk hierbij aan schilderijen, lijsten, meerdere lijsten bij elkaar (art wall), plantjes, mandjes maar ook zwaardere kunstwerken, spiegels en grote bedrukte Dibond, plexiglas of Forex panelen. Kijk hier voor tips en inspiratie.

Wat onze klanten zeggen

“We hebben voor dit systeem gekozen vanwege de degelijkheid en de snelheid waarmee een expositie kan worden opgebouwd. Het is heel eenvoudig. We zijn heel tevreden en ook de tentoonstelling houders zijn er blij mee. Voorheen moesten we gaten in de muren repareren, schilderen en opnieuw boren. Dat kost niet alleen veel tijd, het geeft ook overlast. Nu gaat het wisselen veel eenvoudiger. En uiteindelijk is dat ook waarom we voor een meer structurele en duurzame oplossing hebben gekozen: we kunnen nu sneller en efficiënter schakelen”.

Beurs van Berlage, Amsterdam, Nederland

 

Lees het hier

‘”Dit systeem is volledig geïntegreerd in de muren. Je kunt het alleen toepassen als je nieuwe wanden en plafonds maakt, maar het resultaat is echt extreem strak. Het valt helemaal weg. Het enige wat je ziet, is die mooie schaduwlijn waar de rails zit”.

Projectontwikkelaar Bavon de Vor

 

Lees het hier

Veelgestelde vragen

 • Hoe dragen Artiteq ophangsystemen bij aan duurzaamheid? Onze systemen zijn ontworpen met oog voor milieu en circulariteit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die eenvoudig te recyclen zijn en hoeven slechts één keer gemonteerd te worden. De wanden / muren worden ontzien van boorgaten. 
 • Zijn Artiteq ophangsystemen ook geschikt voor betaalbare woningen? Ja, onze systemen zijn zo ontworpen dat ze kostenefficiënt te installeren zijn, waardoor ze ook voor betaalbare woningbouw een uitstekende oplossing bieden.

Vul uw gegevens in en één van onze medewerkers zal contact met u opnemen.