Oplossing op maat

Het kan bij Artiteq!

Bent u (interieur)architect, projectleider, facility manager, aannemer of hebt u in een andere functie te maken met het inrichten van (zakelijke) ruimtes? Artiteq biedt u met een ruim assortiment ophangsystemen een helpende hand. We hebben zowel de technische capaciteit als de flexibiliteit in huis om systemen te ontwerpen die geheel aan de specifieke wensen van de klant voldoen. We geven u graag een kosteloos en vrijblijvend advies op locatie. Samen analyseren wij de behoefte die bestaat en denken we na over mogelijke oplossingen voor de situatie. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat. Ook bij de montage staan onze gecertificeerde installateurs voor u klaar. Kortom, Artiteq biedt een totaaloplossing voor al uw vraagstukken op het gebied van ophangen.

Het Artiteq Projectteam

Het Artiteq projectteam staat voor u klaar. Bent u benieuwd naar onze toegepaste oplossingen in de sectoren onderwijs, zorg, kantoren en musea en galeries? Hebt u interesse in één van onze oplossingen op maat of bent u geïnteresseerd in het ontvangen van een sample? Neem dan contact met ons op.

Arrow Artiteq projectteam

Voor iedere organisatie het juiste systeem

In sectoren als het onderwijs, de zorg, galerieën en musea en de horeca zijn veel tevreden gebruikers van de Artiteq ophangsystemen te vinden. En ook in kantoorruimtes worden onze innovatieve ophangsystemen ingezet. Of het nu gaat om het ophangen van schilderijen of het presenteren van documenten of tekeningen aan de wand, Artiteq heeft het juiste systeem.

Speciaal voor het onderwijs, de zorg en kantoren is er bijvoorbeeld de Info Rail, bij uitstek dé oplossing om documenten of tekeningen op een nette en flexibele manier te presenteren. Al vele klaslokalen en gangpaden in scholen zien er met de Info Rail een stuk ‘opgeruimder’ uit. En zeker als Artiteq ook de whiteboards, prikborden (op maat) of magnetische oplossingen mag verzorgen.

  • check

    DUURZAAM EN GEBOUWBEHEERkostenbesparing

  • check

    FLEXIBILITEIT EN GEBRUIKSVRIENDELIJKmakkelijk aan te passen

  • check

    GEEN BESCHADIGDE MUREN MEEReenmalige investering & montage