Paastak met paaseieren als ornament

3 decoratie ideeën voor Pasen

Drie creatieve manieren om je muur te decoreren voor de Paasbrunch

Tips & inspiratie

Het is weer bijna Pasen! Een tijd van verkwikkende lentegeuren, levendige kleuren en hernieuwde hoop, markeert een van de meest geliefde vieringen in vele culturen over de hele wereld. Het is een seizoen waarin de natuur ontwaakt uit haar winterse sluimering en nieuwe leven ontspruit. Maar nog belangrijker, het is een tijd van reflectie verbinden en viering van de menselijke geest. Pasen is een tijd van familiebijeenkomsten, eieren verven en verstoppen en smullen van overheerlijke lekkernijen zoals chocoladekonijntjes en warme broodjes.

De paasbrunch is dan ook een perfect moment om vrienden en familie samen te brengen en te genieten van heerlijk eten en gezelligheid. Maar waarom zou je de feestvreugde beperken tot de eettafel? Met de ophangsystemen van Artiteq kun je ook je muur omtoveren tot een vrolijk paasdecor. In deze blog bespreken we drie creatieve manieren om je muur te decoreren voor de paasbrunch:

1. Paastakken: een natuurlijke sfeer

Creëer een rustieke en charmante sfeer door een paasboom van takken aan de muur te hangen. Gebruik de Loop Maker om de paastakken stevig op te hangen aan een schilderij ophangsysteem, zoals de Click Rail. Versier de takken met paaseieren, papieren bloemen en kleurrijke linten. Je kan ook kleine paasdecoraties aan de takken hangen. Het resultaat is een prachtige paasboom die een echte blikvanger zal zijn op je paasbrunch.

Paastak achter een plant met paasversiering zoals tulpen en paaseieren.
Paastakken aan een muur met licht panterprint behang
witte bank met paas sierkussen en een paastak aan de muur

2. Paasfoto collage: herinneringen delen

Maak de paasbrunch nog persoonlijker, door een foto collage aan de muur de maken. Kies foto’s van leuke herinneringen die je hebt met je familie en vrienden. Gebruik de Card Rail om je favoriete foto’s tentoon te stellen. Vul je foto’s aan met leuke kleine paaskaartjes of polaroids. Voeg bij elke foto een persoonlijk tintje toe door de foto te voorzien van een korte notitie of herinnering die de paasvieringen speciaal maakt voor jou en voor je gasten!

Card Rail van Artiteq met foto's aan een feestelijke muur
NL Card Rail van Artiteq in een hal

3. Bloemrijke wandschikking: fris en elegant

Pasen staat voor het begin van de lente. Breng Pasen en de lente naar binnen met een bloemrijke wandschikking aan de muur. Gebruik de Loop Maker om leuke kleine vaasjes met tulpen aan de muur te hangen of kies voor de Botaniq hangbloempot om je verticale tuin te maken. Voeg leuke details toe in de kleuren van de bloemen, zoals een leuke taart etagère, of een mooi schilderij wat matcht met de bloemen. Vul de ruimte aan met kleurrijke linten en groen blad om een frisse en elegante uitstraling te creëren die perfect past bij de paasbrunch.

Bruine keuken met Botaniq van Artiteq met hangplanten aan de muur
NL Tulpen op de voorgrond met Botaniq hangplanten
bloemenprint met hangbloempotjes met roze tulpen

Met de schilderij ophangsystemen van Artiteq kun je op een creatieve en veelzijdige manier je muur decoreren voor de paasbrunch. Of je nu kiest voor een natuurlijk paasboom, een persoonlijke fotocollage of een bloemrijke wandschikking, deze ideeën zullen zeker bijdragen aan de feestelijke sfeer van je paasviering. Laten we deze Pasen vieren met een hart vol vreugde en dankbaarheid, met een geest vol hoop en vernieuwing. Laten we de pracht van de lente omarmen, de warmte van de gemeenschap koesteren en de belofte van een nieuw begin omarmen. Want in deze betoverende tijd van het jaar is er altijd ruimte voor vreugde, liefde en verwondering. Fijne Pasen!

Laat je inspireren!

Helemaal zin in gekregen om te gaan decoreren? Lees in de blog van Saskia hoe je ieder seizoen je muur een make over geeft!

Bekijk hier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.