NL thuiswerkplek kleurrijk kat computer

Met deze 4 tips creeër je jouw fijne thuiswerkplek

Omdat thuiswerken het nieuwe normaal is!

Tips & inspiratie

Een groot deel van de werknemers wilt ook nu na corona verder met een combinatie van deels thuiswerken en deels op kantoor werken voor hun werknemers. Oftewel “het hybride thuiswerken”. En nu thuiswerken voor veel mensen een wekelijks terugkerend iets zal zijn, is het belangrijk om voor jezelf een speciale en fijne werkplek te creëren in huis. Maar hoe krijg je je thuiswerkplek zo gezellig en functioneel mogelijk, zodat je op een efficiënte en fijne manier vanuit thuis kunt werken? Lees hier onze 4 tips en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die er zijn in combinatie met de ophangsystemen van Artiteq.

#1 Richt jouw plek efficiënt en flexibel in

Veel mensen vinden het lastig om hun werkplek goed te organiseren en op orde te krijgen. Hierdoor kan het zijn dat je het overzicht kwijtraakt en is de kans groter dat je (belangrijke) documenten verliest. Een opgeruimde werkplek heeft verschillende voordelen: het verhoogt namelijk je prestatievermogen, zorgt ervoor dat je problemen beter kunt oplossen en je werkt veel efficiënter! Bovendien vermindert het stress en zorgt het voor veiligheid van al jouw (belangrijke) documenten. Creëer een werkplek waar je snel en eenvoudig belangrijke documenten, to-do-lijstjes, planningen, roosters e.d. vanaf jouw zitplek kunt zien, gebruiken én makkelijk kunt verwisselen.

De Info Rail is een ideaal hulpmiddel die bij zal dragen aan het organiseren van jouw werkplek. Dit ophangsysteem, een rail direct gemonteerd aan de wand, zorgt ervoor dat jouw werkdocumenten en to-do-lijstje overzichtelijk en netjes aan de wand hangen. Combineer het met een mooie foto van je gezin of een sfeervolle ansichtkaart of juist een inspirerende spreuk. Snel en eenvoudig bevestig je de gewenste papieren in de rail. Aanvullend op de Info Rail zijn enkele accessoires zoals de Support Clip waardoor je ook een plantje op de rail kunt plaatsen of de Storage clip voor het opbergen van je pennen en stiften.

Heb je veel vergaderingen of ga je graag aan de slag op een Whiteboard tijdens een brainstormsessie? Whiteboards of een prikbord zijn goed op te hangen aan de schilderij ophangsystemen van Artiteq. Speciaal voor de whiteboards heeft Artiteq een ophangsysteem ontwikkeld zodat je whiteboard veilig maar ook flexibel hangt aan de schilderijrail. De whiteboard is hierdoor te verplaatsen naar de gewenste plek op de muur en kan in hoogte versteld worden. Een leuke toevoeging zijn de creatieve whiteboards. Deze combineren de functionaliteit van een whiteboard met een speels design zoals een ‘denkwolk’ of ‘praatwolk’.

NL thuiswerkplek info rail zwarte stoel
NL thuiswerkplek whiteboard

#2 Maak jouw plek inspirerend en fijn

Naast het kiezen van een goed bureau en een fijne stoel is het ook belangrijk om een fijne en gezellige werkplek te creëren waar jij je comfortabel voelt. Een thuiswerkplek hoeft namelijk niet alleen op een “kantoor” te lijken. Want hoe meer jij je thuis voelt op je werkplek, hoe lekkerder je kunt werken. Dit zorg er voor dat je creatiever, effectiever, productiever bent en dus succesvoller! Dus style je werkplek met spulletjes waar jij blij van wordt! Creëer bijvoorbeeld een inspiratiewand, hang leuke plantjes op of maak je werkplek persoonlijk met verschillende soorten accessoires.

#3 Een persoonlijke omgeving

Een personal touch zorgt er voor dat je je vertrouwd en veilig voelt. Verzamel daarom verschillende soorten accessoires waar jij gelukkig van wordt. Denk bijvoorbeeld aan fotolijstjes, kaartjes, plaatjes, afbeeldingen met inspirerende quotes, de mogelijkheden zijn eindeloos! Deze persoonlijke spulletjes kunnen bijvoorbeeld op een creatieve en originele manier in het zicht worden opgehangen met ons Click Rail schilderij ophangsysteem. Gebruik de Picture Mouse voor diverse foto’s of mooie ansichtkaarten. Deze magnetische koord klik je in een handomdraai in het schilderij ophangsysteem vast.

NL thuiswerkplek rond grijs prikbord
NL thuiswerkplek lijsten ophangen

#4 Een gezonde omgeving

Je brengt natuurlijk flink wat tijd door op je werkplek thuis. Zorg er daarom voor dat je een aantal plantjes plaatst. Want wist je dat planten een positief effect hebben op de gezondheid? Planten zijn luchtzuiverend en verbeteren de luchtkwaliteit. Ze zorgen ervoor dat jij je ontspannen en op je gemakt voelt tijdens het werken. Met de Botaniq hangbloempot kun je je plantjes gemakkelijk en flexibel ophangen. Het is een leuke trendy bloempot in de kleuren wit en groen die je alleen in combinatie met onze schilderij ophangsystemen aan je wand kunt ophangen. Bovendien is het een super handige oplossing wanneer je wat minder ruimte hebt om dingen, zoals je plantjes, neer te zetten. Naast de Botaniq hebben we nog twee andere opties om plantjes op te hangen: de Loop maker en de Twister Hook.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


NL planten aan de muur
NL goude wand witte plantenpot