Kunstenaars uitgelicht

Voor de liefhebbers van kunst Inspiratie zakelijk

Ben je een liefhebber van kunst? Hou je ervan om regelmatig van kunstwerk te wisselen en je interieur een nieuwe uitstraling te geven? Dan hebben we goed nieuws voor je! In deze blogpost stellen we een mooie selectie kunstenaars aan je voor die prachtige schilderijen en kunstwerken maken. En het beste van alles? Met het flexibele schilderij ophangsysteem van Artiteq behoud je de schoonheid van je muren, zonder gaten of beschadigingen, en ben je flexibel in waar je wat wil ophangen, op welke hoogte en op welke plek. Het is makkelijk te verhangen en te verplaatsen aan de rail. Of je nu op zoek bent naar iets kleins voor aan de muur of juist een groter statement piece, bij deze kunstenaars ben je aan het juiste adres!

Kleurrijke kunst – Neeltje Schilleman

Wat ooit begon als schilderen als therapeutische basis heeft zich ontwikkeld tot een serieuze activiteit. En we mogen wel zeggen – tot prachtige kleurrijke kunstwerken! Neeltje vindt het heerlijk om met de kwasten en verschillende kleuren verf bezig te zijn. En in die kleuren zit haar talent: het zijn de kleuren waar je blij van wordt, waar je naar blijft kijken en waar je energie van krijgt. Sprankelend en uniek, geen twee werken zijn hetzelfde. Dat maken haar kunstwerken zo bijzonder. De stijl van Neeltje Schilleman is het beste te omschrijven als ‘popart‘ met een realistische twist.

Bekijk hier de kunstwerken van Neeltje Schilleman

Kunst om mee te verbinden – Esther Gemser

Met eigen galerie en atelierruimte aan huis gaat een lang gekoesterde droom van Esther Gemser in vervulling. Haar doel is om met kunst de balans en schoonheid met de kijker te delen. Het stuk geluk te ervaren in het hier en nu en een gevoel van verbondenheid te creëren. Dat lukt haar zeker. De unieke schilderijen in allerlei formaten met ruwe pigmenten, intense kleuren en vloeiende overgangen transformeren je ruimte. Deze jong getalenteerde kunstenares met liefde voor kleur maakt met veel passie en vakmanschap adembenemende schilderijen. Een nieuwe collectie is dan ook zo uitverkocht.

Bekijk hier de kunstwerken van Esther Gemser

Illustraties met een vleugje roze – Marloes de Vries

Illustrator Marloes de Vries maakt niet alleen prachtige illustraties, maar ook kunstwerken waar altijd wel een vleugje roze in terug te vinden is. Haar inspiratie haalt ze uit Ierland en Schotland, twee bestemmingen waar ze keer op keer naar terugkeert om nieuwe ideeën op te doen. Met haar kunstwerken brengt ze kleur en vrolijkheid in elke ruimte.

Bekijk hier de kunstwerken van Marloes de Vries

Geen compromissen

Met deze selectie kunstenaars heb je genoeg inspiratie om je muren te transformeren met prachtige handgemaakte kunstwerken. Maar hoe hang je al deze kunst op zonder gaten in de muur te maken of beschadigingen achter te laten? Hier komt het schilderij ophangsysteem van Artiteq goed van pas.

Het Artiteq schilderij ophangsysteem is ontworpen om flexibiliteit en gemak te bieden bij het ophangen en verplaatsen van kunstwerken. Het systeem bestaat uit een rail die eenvoudig aan de muur bevestigd kan worden. Vervolgens kun je gebruik maken van speciale transparante ophangdraden die, in combinatie met de ophanghaken ervoor zorgen dat het kunstwerk veilig opgehangen wordt aan de muur. Op deze manier kun je jouw kunstwerken moeiteloos verhangen en herpositioneren zonder gedoe.

Dankzij het Artiteq schilderij ophangsysteem hoef je geen compromissen meer te sluiten als het gaat om het decoreren van je muren. Je kunt eindeloos experimenteren met verschillende hoogtes, posities en combinaties, waardoor elke ruimte in huis een persoonlijk tintje krijgt. Bovendien voorkomt dit systeem schade aan de muren, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over lelijke gaten of beschadigingen.

Dus, als je op zoek bent naar een manier om je liefde voor kunst te uiten en tegelijkertijd je muren mooi en onbeschadigd te houden, kies dan voor de prachtige handgemaakte kunstwerken van Neelte Schillemans, Esther Gemser, Marloes de Vries en combineer ze met het innovatieve schilderij ophangsysteem van Artiteq. Jouw interieur zal nooit meer hetzelfde zijn!

Er is zoveel inspiratie om ons heen als het gaat om wanddecoraties en mooie kunstenaars. We kunnen wel door blijven gaan. We geven nog een paar mooie tips voor als je nog op zoek bent naar iets anders, unieks aan je muur:

  • Ambachtelijk gebakken tegels met een miniatuurverhaal: www.storytiles.nl
  • Voor wie van Delfts blauw houdt mag een sierbord van Heinen Delfts Blauw niet ontbreken: www.heinendelftsblauw.nl
  • Kleine verhalen van kunstenaar Tiny de Vries. Hier vindt je een breed scala aan schilderijen en illustraties: www.tinystories.nl
  • Wandkleden vervaardigd van de mooiste materialen exclusief ontwikkeld door eigen designers en getalenteerde ontwerpers: www.urbancotton.nl