NL doorkijkje huis kleurrijk schilderij

De trend van zwart

Hoe pas je de zwarte woningtrend toe in je interieur?

Tips & inspiratie

Een opvallende woningtrend is de kleur zwart in het interieur, een trend die al een tijdje leeft en nog steeds populair is! Zwart is een beslissende en gewaagde kleur die zorgt voor wat pit in je interieur. Aan de ene kant kan zwart een erg aanwezige kleur zijn, maar aan de andere kant kan het juist een erg bescheiden kleur zijn. Dit ligt aan de manier waarop je de kleur in je interieur combineert. Denk bij deze trend niet alleen aan het combineren van de kleur zwart met meubels, vloeren of raamdecoratie, maar denk hierbij ook aan je wanddecoraties!

Doe op een veilige manier mee aan deze trend en combineer jouw zwarte wanddecoraties met ons Click Rail ophangsysteem. Dit is een flexibel ophangsysteem dat eenmalig aan de wand gemonteerd wordt en laten wij nou net dit systeem volledig in het zwart hebben! Van de rails tot aan de ophangdraden en haken in het zwart. Kies er bijvoorbeeld voor om de rails te laten integreren in je interieur of maak er juist een opvallend onderdeel van met de rest van de zwarte tinten.

Zwart en wit combineren

Van zwarte muren, zwarte meubelen tot aan volledig zwarte keukens of woonkamers. We zien het allemaal voorbij komen. Laat bijvoorbeeld het mooie contrast tussen zwart en wit zien en maak hiermee je moderne interieur strak en clean. Vaak worden hierbij witte muren gecombineerd met zwarte meubels en zwarte accessoires. Combineer de zwarte Click Rail met zwarte ophangdraden en hang hier zwarte lijsten of schilderijen met zwarte tinten aan.

NL zwarte lijsten boven de bank in woonkamer
NL schilderij boven de bank in woonkamer
NL zwarte lijsten boven de bank in woonkamer

Ga volledig zwart

Of ga toch voor volledig zwart? Combineer het zwarte Click Rail systeem en zwarte ophangdraden met een zwarte muur. Een zwarte muur in de woonkamer vraagt om een dosis lef. De muur zal in het oog springen bij binnenkomst. Als je de muur voorziet van de juiste aankleding zal de muur niet schreeuwerig, donker of somber ogen. Je kunt de kleur zwart combineren met wat subtiele en warme tinten zoals de kleuren beige en goud. Op deze manier breng je warmte maar ook contrast aan in jouw ruimte. Deze tinten kun je verwerken in de inhoud van bijvoorbeeld lijsten.

NL lijsten aan een zwarte muur
NL lijsten aan een zwarte muur
NL lijsten aan een zwarte muur

Veilig wanddecoratie ophangen

Het stijlvol en veilig ophangen van schilderijen, fotolijsten en/of andere wanddecoratie is essentieel. Niet iedereen denkt meteen aan een schilderij ophangsysteem bij het ophangen van wanddecoratie, terwijl dit juist veel voordelen biedt. Hang en verplaats namelijk jouw wanddecoratie op een gemakkelijke en flexibele manier op zonder wanden te beschadigen. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf waar en hoe hoog of laag jouw wanddecoratie komt te hangen. Je behoudt te allen tijde de flexibiliteit om je muren in te richten zoals je daar op dat moment zin in hebt. Dus style en restyle wanneer je maar wilt!

NL lijsten aan een zwarte muur boven bank

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.