Haal nieuw leven in huis met Artiteq

Haal de geuren en kleuren van de zomer naar binnen
NL hero beeld van campagne

Het is zomer! Een seizoen van levendigheid, kleuren en geuren die ons blij maken en energie geven. Waarom zou je al dat moois alleen buitenshuis ervaren? Wij nodigen je uit om de zomerse sfeer naar binnen te halen. Met de handige en flexibele ophangsystemen van Artiteq verander jij de kamers in huis in een zomerse oase in no-time.

 

Meld je aan!
NL hero beeld van campagne

Een kleurrijke samenwerking met @lieks_home

Deze zomer hebben we een kleurrijke samenwerking gehad met de getalenteerde en inspirerende Angelique van het populaire Instagram-account @lieks_home. Haar fantastische, kleurrijke huis bood het perfecte decor voor onze zomercampagne “Haal nieuw leven in huis met Artiteq”. We hebben met heel veel plezier in haar prachtige huis mogen shooten en zijn enorm trots op het resultaat!

Angelique’s huis straalt de levendigheid en frisheid van de zomer uit, met haar gedurfde kleuren, unieke decoraties en warme sfeer. Het was de ideale setting om te laten zien hoe je met de flexibele ophangsystemen van Artiteq eenvoudig de kleuren en geuren van de zomer naar binnen kunt halen. Van kleurrijke posters en bloemen aan de muur tot geurige kruiden in hangende potten, Angelique liet zien hoe je je huis kunt transformeren tot een zomers paradijs.

Get inspired by Angelique!

Laat je inspireren door Angelique en ontdek hoe je met eenvoudige decoraties en slimme ophangsystemen van Artiteq je huis een zomerse make-over kan geven. Ontdek de magie van zomerse decoratie met de inspirerende ideeën van @lieks_home. Haar kleurrijke en levendige interieur is een bron van inspiratie voor iedereen die de zomer in huis wil halen. Met haar oog voor detail en het creatief gebruiken van kleuren en decoraties, laat Angelique zien hoe je van je huis een zomers paradijs maakt! Lees de blogs voor nog veel meer inspiratie.

De woontrends voor de zomer

In deze blog nemen we je mee in de nieuwste zomerse trends en laat Angelique zien hoe je je muren kunt decoreren met de producten van Artiteq. Ontdek hoe je de “modern 70’s” stijl, “Sustainable Living”, “Curved Lines”, “Dopamine Decor” en “Soft Outdoors” in je interieur kunt integreren. Laat je inspireren door onze tips en het interieur van Angelique. Zo creëer je een interieur dat bruist van energie en kleur.

 

Lees hier de blog

NL keuken aangekleed met zomertrends

5 tips van Angelique

Samen met Angelique hebben we vijf  tips verzameld om de zomerse sfeer naar binnen te brengen. Van fleurige posters en trendy fruitvazen tot kleurrijke kaarsen en een frisse fruitschaal met citroenen – Angelique laat je stap voor stap zien hoe je elke ruimte in je huis kunt omtoveren tot een zomerse oase. Deze blog staat boordevol praktische tips en prachtige foto’s van Angelique’s eigen interieur.

 

Lees hier de blog

NL angelique schenkt water in

Een zomerse make-over voor iedere kamer

Wil je de zomer in huis halen maar weet je niet hoe? In deze blog geven we je heel veel tips hoe je iedere kamer in je huis een zomerse make-over geeft. Van de keuken tot de slaapkamer, jij voelt overal de warmte van de zon naar binnen stralen met de juiste decoratie en de juiste ophangsystemen van Artiteq.

Lees de blog hier

Meer tips and tricks ontvangen voor een trendy interieur? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.