NL borden aan muur ophangen witte wand

Borden aan de muur hangen

Hoe hang ik borden aan de muur zonder te boren?

Tips & inspiratie

Borden aan de muur, kan een prachtige aanvulling zijn op je interieur en een persoonlijk tintje geven aan je leefruimte. Of je nu Delfts blauwe bordjes in de keuken wil hangen, of de kunstwerken van Vermeer wil tentoonstellen in de vorm van speelse bordjes. Het ophangen van bordjes is een kunst op zich.

Bij Artiteq weten we maar al te goed hoe je dit soort bordjes makkelijk zelf op kan hangen aan de muur. In deze blog laten we zien hoe je het makkelijkst bordjes op kan hangen, zonder telkens opnieuw in de muur te moeten boren. Artiteq biedt een scala aan ophangsystemen die niet alleen eenvoudig te gebruiken zijn, maar ook een vleugje stijl toevoegen aan je interieur. In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van de Bordhanger en de Dibond Hanger van Artiteq.

De Bordhanger: eenvoudig en veilig

De Bordhanger van Artiteq is een handig ophangsysteem dat geschikt is voor diverse soorten borden. Met dit systeem is het ophangen van je favoriete servies of kunstwerken een fluitje van een cent. De stappen zijn simpel: Bevestig de bordhanger eenvoudig aan de achterkant van het bord over het middengedeelte. Zorg dat de uiteinden van de bordhanger het bord goed vast klemt. Bevestig de bordhanger dan aan de haak van jouw schilderij ophangsysteem van Artiteq, et voilà! Je bord hangt aan de muur.

Aan het einde van de bordhanger zitten siliconen dopjes, deze dopjes zorgen ervoor dat het bord niet beschadigd en voorkomt dat het bord wegglijdt. De handige bordhangers van Artiteq zijn geschikt voor borden tussen de 16 – 24 cm en hebben een maximale draagkracht van 1kg per bordhanger. De bordjes hangen! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over wiebelende of scheve borden met de bordhangers van Artiteq.

De Dibond Hanger: voor creatieve wanddecoratie

Soms is een kunstbord voor aan de wand groter dan 24 cm. In dit geval past de bordhanger van Artiteq niet om je bordje heen. Maar niet getreurd! We zouden Artiteq niet zijn, als we ook voor dit ophangprobleem geen oplossing hadden. Met de Dibond Hanger van Artiteq kun je mozaïektegels, kunstzinnige panelen en natuurlijk keramische borden op een unieke manier aan de muur bevestigen. De Dibond Hanger zorgt voor een strak en modern uiterlijk. De Dibond Hanger is ontworpen om het materiaal stevig vast te houden. De Dibond hanger is een zelfklevende haak van verzinkt staal. Dit blinde ophangsysteem plak je op de achterkant van je bord, en zo heb je een haak om het bord mee op te hangen aan de muur.
De Dibond hanger is verkrijgbaar in verschillende maten en is dus beschikbaar voor verschillende gewichten. Heb je een groot en zwaar bord, dan raden we je aan om een grotere Dibond Hanger aan te schaffen, of om meerdere Dibond hangers te gebruiken. Lees hier alle tips over de aanschaf van de juiste Dibond Hanger.

Bekijk de video voor borden ophangen

NL decoratieve borden aan de muur in de eetkamer
NL decoratieve borden aan de muur in de keuken
NL vintage decoratie borden aan de muur

Maak een borden galerie van je wand!

In de zoektocht naar de perfecte manier om borden aan de muur te hangen, heeft Artiteq met zijn ophangsystemen een harmonieus huwelijk weten te creëren tussen functionaliteit en stijl! De Bordhanger en de Dibond Hanger bieden niet alleen praktische oplossingen voor het veilig ophangen van diverse borden, maar voegen ook een esthetisch element toe aan je interieur.

Met aandacht voor installatiegemak, flexibiliteit en een strakke omgeving, voldoen de ophangsystemen van Artiteq aan de eisen van zowel de doorgewinterde kunstliefhebber als degenen die op zoek zijn naar een eenvoudige oplossing voor hun dagelijkse servies. Het zwevende effect dat gecreëerd wordt door deze systemen geeft je borden de aandacht die ze verdienen, waardoor ze als ware kunstwerken aan de muur pronken. Maak van je muur een canvas en breng je persoonlijke stijl tot leven met de innovatieve ophangoplossingen van Artiteq!

Kortom, met Artiteq wordt het ophangen van borden niet alleen een praktische taak, maar ook een kans om je creativiteit en persoonlijkheid te uiten op een manier die naadloos past bij jouw unieke interieur!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.