Haal de natuur in huis

Posted on  by Admin

Kamerplanten, je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Je ziet ze overal: op kantoor, in restaurants, je favoriete koffietentje, bij mensen thuis, noem maar op! Naast dat planten mooi staan in huis en interieur, blijken kamerplanten een positief effect te hebben op de gezondheid. Want wist je dat planten luchtzuiverend zijn en de luchtkwaliteit in huis verbeteren? Daarnaast zorgen planten voor een hogere luchtvochtigheid, nemen ze CO2 op en zetten dit weer om in zuurstof. Dit heeft een rustgevend effect, want ze zorgen ervoor dat je je ontspannen en op je gemakt voelt. Zeker nu we in deze Coronatijd allemaal veel thuiszitten hebben we hier veel profijt van. Groen in huis is dus niet alleen maar hot voor je interieur! Wil jij meedoen met de plantentrends van nu? Lees snel verder hoe jij je planten bijvoorbeeld kunt combineren om jouw eigen Urban Jungle in huis te creëren!

Urban Jungle trend

De Urban Jungle trend is een blijvende woontrend welke is voortgevloeid uit de botanische trend. De Urban Jungle draait om planten, planten en nog eens planten! Hoe meer planten in huis, hoe beter. Tover je huis om tot een mooie Urban Jungle, waarbij planten centraal staan in jouw woonruimte. Dit in combinatie met veel verschillende tinten groen. Combineer je planten bijvoorbeeld met een groene muur, Urban Jungle (foto)behang, natuurlijke materialen, maar het is ook te combineren met plantenprints op accessoires zoals sierkussentjes.

Hoe zet je je plantjes neer? Plaats ze bijvoorbeeld in groepjes bij elkaar, zet ze in een kast, op verschillende krukjes of hang je plantjes op. Creëer op deze manier plantenhoekjes en dus de perfecte Urban Jungle bij jou thuis!

Natuurlijke Elementen Trend

Haal met deze trend de natuur in huis met verschillende natuurlijke elementen. Creëer je eigen mini-oerwoud door verschillende planten te plaatsen. Combineer dit dan met warme kleuren, ronde vormen en natuurlijke materialen zoals hout, bamboe, rotan, rattan, riet, steen, leer, wol, touw en dergelijke.

Met deze trend creëer je niet alleen een fijne sfeer, maar het geeft je een bepaalde rust zoals de natuur zelf. Daarnaast is het is ook nog eens duurzaam! In deze trend gaat het namelijk niet alleen om het gebruik van natuurlijke materialen, maar ook om het recyclen van materialen die je in huis haalt.

Hang je plantjes op!

Planten zijn in beide woontrends niet te missen. Traditioneel gezien worden planten vaak neergezet op plekken in een ruimte, denk  bijvoorbeeld in een staande pot, op een kast, op krukjes of op de vensterbank. Maar naast het neerzetten van jouw planten is het ook een super leuk idee om deze op te hangen. Op deze manier worden ze een echte eyecatcher van je kamer! Of heb je wat minder ruimte? Geen probleem, dan is ophangen juist dé handige oplossing!

Laten we nu net een brand new product in ons assortiment hebben De Botaniq hangbloempot“. Een leuke trendy bloempot in de kleuren wit en groen die je in combinatie met onze ophang systemen (eenmalig) aan je wand kunt installeren. Zo creëer jij jouw eigen Urban Jungle of een eigen natuurlijke binnen omgeving!

De nieuwe Botaniq hangbloempot

Haal de natuur in huis en creëer zo een fijne, ontspannen en gezonde leefomgeving met ons nieuwe Botaniq hangbloempot. Hang hiermee je planten op een veilige en flexibele manier op aan je wanden zonder deze te beschadigen. Mix and match verschillende planten in onze Botaniq hangbloempot.

Natuurlijk vervangt het ophangen van je planten niet het plaatsen van je planten. Het is juist leuk om verschillende opties te combineren en op deze manier diversiteit te creëren in huis! En het kan overal in huis. Of dat nou in de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer is.

Ontdek de mogelijkheden

Je bepaalt zelf waar en hoe hoog of laag jouw planten komen te hangen. Je behoudt te allen tijde de flexibiliteit om je muren in te richten zoals je daar op dat moment zin in hebt. Je kunt de Botaniq hangbloempot ook combineren met andere wand decoratie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verschillende natuurlijke elementen waarmee je dit kunt combineren! Dus style en restyle wanneer je maar wilt!

De Botaniq hangbloempot is te gebruiken in combinatie met ons schilderij ophangrail.

Wat zijn jouw voordelen hierbij:
✔ Gebruiksvriendelijk door de eenmalige montage
✔ Multifunctioneel door de vele mogelijkheden van wanddecoraties
✔ Flexibel waarmee je makkelijk en snel wanddecoratie op kunt hangen
✔ Plafond aansluitend door de montage aan de wand tegen het plafond

 

Andere ophangmogelijkheden

Naast de Botaniq ophangbloempot hebben we ook nog twee andere opties om jouw planten op te hangen. Bekijk onze sfeerfoto’s met verschillende mogelijkheden ter inspiratie om jouw eigen plantenhoek te creëren.

De Loop Maker is een klein maar handige accessoire die de haak vervangt.  In een paar stappen maak je eenvoudig en snel een lus waaraan je je bloempotjes ophangt. Verstel je bloempotjes makkelijk in de gewenste hoogte.

De Twister Hook vervangt in zijn geheel een ophangdraad en haak. Het is eenvoudig in de rail te klikken en makkelijk je bloempotjes te verplaatsen.