LED RAAMPRESENTATIE VOOR MAKELAARS

Laat uw woningaanbod opvallen!

Vergroot de attentiewaarde en laat uw etalage dag en nacht opvallen met de Display It LED raampresentatie systemen! Ze zijn ideaal als presentatiemiddel voor uw woningaanbod. Het Display It LED is een raampresentatie kabelsysteem waarbij de panelen voorzien zijn van heldere en energiezuinige LED-verlichting. Varieer snel en eenvoudig de inhoud van de panelen als ook de indeling van de LED-panelen welke staand of liggend beschikbaar zijn in een A3 en A4 formaat. Display It LED is beschikbaar in twee systeemvarianten: Display It LED FIXED en Display It LED FLEX.

Laat u door ons inspireren en ontdek de mogelijkheden om uw raampresentatie optimaal te benutten. Ontvang gratis een op maat en gepersonaliseerd consultgesprek en/of vraag de brochure aan voor meer informatie.
Gratis consult Brochure aanvragen

Afbeelding_banner_Display_it_led
 • check

  Optimale presentatieProducten en diensten

 • check

  Raampresentatie systeemVal dag én nacht op

 • check

  GebruiksvriendelijkEenvoudig wisselen van inhoud

 • check

  MultifunctioneelDubbelzijdig, combineer meerdere formaten LED panelen

Afbeelding_product_flex

DISPLAY IT LED - FLEX

Display It LED FLEX is uitermate geschikt als flexibel en vrijstaand raampresentatie systeem waar het huizenaanbod dag én nacht mag opvallen aan voorbijgangers! Middels een rail kan deze zowel aan de wand als het plafond gemonteerd worden. Dankzij de rail is het mogelijk om over de gehele lengte van de rail de LED-panelen op te hangen. De speciale adapters zijn in een handomdraai in- en uit de rail te draaien wat zorgt voor maximale flexibiliteit van het systeem. Lees hier meer over dit LED kabelsysteem.

Gratis consult Brochure aanvragen

Afbeelding_product_fixed

DISPLAY IT LED - FIXED

Kies voor de Display It LED FIXED wanneer een vaste montage aan wand of plafond gewenst is. Deze toepassing is ideaal voor plaatsing in etalages of op andere plekken binnen het kantoor waar het aanbod aan huizen gepresenteerd mag worden. Een strakke en professionele presentatie die opvalt. Met de FIXED variant bepaalt u zorgvuldig vooraf hoe de presentatie eruit zal zien. Lees hier meer over dit LED kabelsysteem.

Gratis consult Brochure aanvragen

Gerritse Makelaardij ging u voor

“Het Display It LED systeem is een echte eye catcher voor ons nieuwe kantoor in Berkel-Enschot. Het is makkelijk in gebruik, goed zichtbaar en veel mensen blijven voor de raam staan om te kijken. Wij zijn erg content!”

Maud van de Pas – Gerritse Makelaardij

DAG EN NACHT OPVALLEN MET LED DISPLAYS!

Display It LED zorgt dat het huizenaanbod dag én nacht opvalt. De panelen zijn voorzien van heldere en energiezuinige LED-verlichting (ca. 3000 Lux). De LED-verlichting vestigt dag en nacht de aandacht op uw huizenaanbod. De LED-panelen, zowel staand als liggend te gebruiken (A4 en A3 formaat), zijn eenvoudig in hoogte te verstellen dankzij een auto-grip functie. Ze hebben een slanke en strakke uitstraling alsook een dubbelzijdige functie. Dit maakt het bij het vrij hangen in een ruimte mogelijk om zowel de voor- als achterzijde van het LED-paneel te voorzien van informatie. Het huizenaanbod komt het beste tot zijn recht wanneer er gebruik gemaakt wordt van speciaal lichtdoorlatend papier.

Bekijk hier de installatie video.

Afbeelding_display_it_led

Heeft u vragen over ons Display It LED systemen?

Neem dan contact op. Onze specialisten staan voor u klaar.