NL raampresentatie makelaar huizen te koop

3 redenen om deze eyecatcher als raampresentatie te gebruiken

Opvallende en flexibele raampresentatie systemen

Inspiratie zakelijk

In de dynamische wereld van de huizenmarkt is het essentieel om bij te blijven met het veranderende aanbod. Een effectieve raampresentatie speelt hierbij een cruciale rol. Artiteq biedt opvallende en flexibele raampresentatie systemen die niet alleen mooi zijn, maar ook makkelijk te gebruiken. In deze blogpost laten we je kennismaken met de mogelijkheden van Artiteq voor het creëren van een aantrekkelijke en opvallende raampresentatie.

Er zijn verschillende manieren om het huizenaanbod op een strakke en professionele manier te presenteren, afhankelijk van je het buiten in een raampresentatie wil laten zien of binnen in het kantoor. De behoefte om het makkelijk te kunnen bevestigen, verplaatsen en verwisselen speelt hierbij een belangrijke rol bij de keuze van het juiste presentatiesysteem.

Voor kantoorinterieurs waar het wenselijk om het aanbod flexibel te presenteren, biedt een systeem met transparante displays een uitstekende oplossing. Artiteq’s Imagine It Smart Pockets bieden een gebruiksvriendelijke oplossing doordat de acryl pockets eenvoudig te bevestigen, verplaatsen en van inhoud te wisselen zijn. Dit biedt een uiterst flexibel systeem waarmee je kunt variëren in indeling en formaat.

NL huizenaanbod bij een makelaar met Display It Led tentoongesteld
NL Pocket van de Display It LED
NL raampresentatie bij Gerritse Makelaardij

Dag en nacht zichtbaar met LED-verlichting

Het is van cruciaal belang dat jouw huizenaanbod dag en nacht goed zichtbaar is. Met Artiteq ’s LED-verlichtingssystemen trek je continu de aandacht van potentiële kopers. Het Display It LED-systeem is uitgerust met heldere en energiezuinige LED-panelen die makkelijk kunnen worden verwisseld. Dankzij een innovatief kabelsysteem is het mogelijk om deze panelen zowel aan de wand als aan het plafond te monteren, waardoor je flexibele en verlichte presentatie kunt creëren die de aandacht trekt, zowel overdag als ’s avonds.

Dubbelzijdige functionaliteit voor maximale zichtbaarheid

Voor een uitgebreid huizenaanbod of om het bedrijfslogo te combineren met vastgoedlijsten, biedt Artiteq systemen met dubbelzijdige functionaliteit. Met de Imagine It Smart Pockets en Display It LED-panelen kunnen beide zijden worden gebruikt, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte in de etalage.

NL man die raampresentatie ophangt
NL huizenaanbod raampresentatie
NL makelaarskantoor met LED verlichte raampresentatie

Maak van jouw raampresentatie een echte eyecatcher

Wil je tijdelijk de aandacht vestigen op een specifieke woning of een bepaald actie promoten? Met Artiteq’s systemen kun je eenvoudig variëren in formaat en indeling om een speelse en aantrekkelijke opstelling te creëren. Met A3-panelen in zowel staande als liggende formaten heb je alle flexibiliteit om de aandacht te vestigen waar dat nodig is.

NL vrouw die raampresentatie ophangt
NL Display It Led pocket

Kortom, met Artiteq’s flexibele raampresentatie systemen presenteer je op een strakke en professionele manier jouw huizenaanbod of een belangrijke actie. Op deze manier maak je gegarandeerd indruk op voorbijgangers en potentiële kopers. Neem hier maar eens een kijkje binnen bij het makelaarskantoor EIE in Noorwegen. Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Artiteq voor meer informatie over hoe je jouw raampresentatie kan transformeren tot een echte eyecatcher!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.