NL raampresentatie makelaar huizen te koop

Raampresentatie als eyecatcher

Opvallende en flexibele raampresentatie systemen Inspiratie zakelijk

De huizenmarkt is constant in beweging. Het ene moment komen er twee nieuwe huizen bij en een ander moment zijn er vijf verkocht. Een hele klus om het aanbod aan huizen bij te houden. Niet alleen op de website, maar zo ook de raampresentatie van beschikbare huizen. Een flexibel, mooi maar vooral een makkelijk in gebruik raampresentatie systeem is binnen de makelaardij onmisbaar. De raampresentaties zijn hier het visitekaartje. Hier wordt het aanbod aan huizen in de etalage gepresenteerd aan passanten. Liefst moet deze presentatie dag én nacht voor iedereen goed zichtbaar zijn.

Mooi en flexibel raampresentatie systeem

Een strakke en professionele manier van het huizenaanbod presenteren kan op diverse manieren. Afhankelijk van of er een raampresentatie is of dat het aanbod ook binnen kantoor gepresenteerd moet worden. Als ook de wensen om het makkelijk te kunnen bevestigen, te verplaatsen en te verwisselen speelt een belangrijke rol bij de keuze voor een juist presentatiesysteem.

Wanneer het wenselijk is om binnen het kantoor het aanbod te kunnen laten zien en deze flexibel te kunnen verwisselen, biedt een presentatiesysteem met transparante displays een goede oplossing. De Imagine It Smart Pockets biedt een gebruiksvriendelijke oplossing doordat de acryl pockets makkelijk te bevestigen zijn als ook te verplaatsen en de inhoud ervan te verwisselen. Een uiterst flexibel systeem waarin je kunt variëren met indeling en formaat.

NL huizen te koop
NL raampresentatie detail foto

Dag en nacht goed zichtbaar

Bij de raampresentatie is het belangrijk dat het huizenaanbod dag en nacht te zien is. Met LED-verlichting vestig je dag én nacht de aandacht op het huizenaanbod. Een handig raampresentatie kabelsysteem dat voorzien is van heldere en energiezuinige LED-panelen waar de inhoud snel en eenvoudig gewisseld kan worden. Display It LED biedt een mooie en bovenal een flexibel en verlichte presentatie van het huizenaanbod. Het innovatieve kabelsysteem monteer je aan de wand of het plafond. Dit gaat middels een rail. Dankzij deze rail is het mogelijk om over de gehele lengte van de rail de LED-panelen op te hangen. Een mooie flexibele vrijstaande oplossing wordt geboden. De LED-panelen zijn eenvoudig in hoogte te verstellen dankzij een auto-grip functie. De staalkabels lopen met behulp van deze auto-grip functie door de LED-panelen heen en verbinden zo de panelen met elkaar. Er kan gekozen worden uit staand of liggende panelen in A4 en A3 formaat.

Dubbelzijdige functie

Wanneer het huizenaanbod ruim is of deze gecombineerd wordt met het bedrijfslogo, wordt er het liefst zo veel mogelijk tentoongesteld. Een dubbelzijdige functie bij een dergelijk raampresentatiesysteem is dan praktisch. De acryl pockets bij de Imagine It Smart Pockets kunnen aan weerszijden gebruikt worden. Ditzelfde geldt voor de speciale LED-panelen bij de Display It LED. Dit maakt het vrij hangen in een etalage mogelijk om aan zowel de voor- als achterzijde van het LED-paneel of de acryl pocket te voorzien van informatie.

Eyecatcher

Tijdelijk de aandacht vestigen op een bepaalde woning in de raampresentatie? Soms is dat wenselijk of om een bepaalde actie kenbaar te maken. Standaard zijn de raampresentatiesystemen alleen in A4 formaat beschikbaar en is er weinig variatie. Met A3 panelen in zowel staand als liggend is het mogelijk deze aandacht op een bepaalde woning of actie te vestigen. Creëer een speelse en aantrekkelijke opstelling en varieer met indeling en formaat.

NL raampresentatie makelaar overzicht huizen te koop
NL raampresentatie inhoud veranderen