NL Ledschermen in vitrine makelaarskantoor

Binnenkijken in het Noorse Makelaarskantoor EIE

Presentatiesysteem voor etalages en ramen

Inspiratie zakelijk

In het kantoor van makelaar EIE in het Noorse Tønsberg zijn verschillende Artiteq producten geplaatst, waaronder de Display It LED flex. Dit presentatiesysteem met verlichting is speciaal bedoeld voor etalages en ramen. De panelen zijn voorzien van energiezuinige ledverlichting en ideaal om woningen die te koop staan te tonen aan wie voorbij loopt.

Advertenties voor woningen

Het kantoor van EIE wordt gebruikt als werkplek en voor afspraken met klanten en potentiële kopers. Directeur Matias Rostad Wahl: “EIE is gespecialiseerd in de verkoop van woningen, zowel huizen als appartementen. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van de stad, dus er lopen ook elke dag veel mensen langs. De woningen die te koop zijn willen we natuurlijk graag aan de voorbijgangers laten zien.”

In zeven verschillende ramen is daarvoor de Display it LED flex geïnstalleerd met panelen die aan beide kanten voorzien zijn van informatie. “We gebruiken de panelen met name voor advertenties van de woningen die we verkopen,” legt Matias uit. “Maar er hangen bijvoorbeeld ook foto’s in van onze makelaars met contactinformatie. En natuurlijk ons logo en andere bedrijfsinformatie.”

NL raampresentatiesysteem in etalage makelaarskantoor
NL raampresentatiesysteem in etalage makelaarskantoor

Noorwegen is een donker land

EIE had verschillende redenen om voor het Artiteq systeem te kiezen. “De eerste is natuurlijk het design, we vinden het ontwerp erg mooi,” geeft Matias aan. “De ledverlichting is daarnaast heel praktisch. Noorwegen is een donker land, de helft van het jaar hebben we te maken met lange nachten. Verlichting is dus erg belangrijk. De LED-panelen zorgen voor zichtbaarheid in het donker. Maar ook gedurende de dag is het mooi. Het licht zorgt er namelijk voor dat de panelen veel meer opvallen en dat de kleuren en het contrast in de foto’s beter tot hun recht komen.”

Bouwen met LEGO

Matias noemt verder de flexibiliteit van het systeem als voordeel. “Het is bijna als bouwen met LEGO,” vindt hij. “Je kunt het precies zo indelen als je wil. En als je iets wil veranderen, bijvoorbeeld een ander formaat panelen ophangen, kost dat bijna geen tijd. De advertenties voor de woningen die we verkopen, vervangen we minimaal eens per week. En dat gaat heel makkelijk. Je print de advertentie uit, doet het papier in het paneel en je bent klaar. Het systeem werkt altijd. Zeker gezien het design van het systeem, de flexibiliteit en de vele mogelijkheden is de prijs erg goed.”

NL raampresentatiesysteem in etalage makelaarskantoor
NL raampresentatiesysteem in etalage makelaarskantoor

Installatiegemak

Als laatste noemt Matias het installatiegemak. “Het was in no time klaar, binnen een dag was alles geplaatst. Het enige wat je nodig hebt is elektriciteit, en dat heeft iedereen.” Tegelijk met de ledpanelen voor de ramen is in de kantoren ook de Click Rail geïnstalleerd met een draagkracht van 30 kilo per meter. Daaraan hangen onder andere grote prints op acrylplaten, die met het Artiteq Back Frame Hanging systeem bevestigd zijn.

Matias: “We kozen voor dit systeem omdat je het maar één keer hoeft te installeren. Het is vrijwel onzichtbaar wanneer het niet in gebruik is. En als je iets wil ophangen, hoef je geen gaten in de muren te maken. Je kunt er foto’s, kunstwerken en zelfs planten aan bevestigen. De planten in de Botaniq potten van Artiteq zorgen voor een beetje leven en groen in ons kantoor. En als je besluit om iets weg te halen of te verplaatsen, kan dat zonder enige sporen.”

Goede service

De samenwerking met Artiteq is Matias erg goed bevallen. “De producten zijn van goede kwaliteit en de service is uitstekend,” vertelt hij. “Je kunt merken dat de mensen trots zijn op wat ze doen en de producten die ze verkopen, en dat is belangrijk. Ze denken met je mee en komen pro-actief met suggesties en oplossingen. Ze hebben ons precies gegeven wat we nodig hadden.”

“Het zijn mooie producten die bovendien erg makkelijk in gebruik zijn. En ik geloof dat dit systeem op de lange termijn ook erg kostenefficiënt is. We gaan de ledpanelen daarom ook op drie andere ramen bevestigen.” Matias zou Artiteq tot slot zeker aanbevelen aan andere bedrijven. “Maar ik heb eerlijk gezegd liever dat mijn concurrenten ergens anders heen gaan,” zegt hij lachend. “Want zo goed vind ik het!”

NL Hangbloempotten aan de muur in makelaarskantoor
NL schilderij aan muur in makelaarskantoor
NL schilderij aan muur in makelaarskantoor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.