Back to work

In 5 stappen een fijne (thuis)werkplek!

Tips & inspiratie

Na een ontspannende vakantie is het tijd om terug te keren naar de dagelijkse werkzaamheden. Of je nu vanuit huis werkt of een apart kantoor hebt, het is essentieel om een ruimte te hebben die energie uitstraalt en je inspireert om productief te zijn. Met de juiste inrichting en accessoires kun je een stimulerende werkomgeving creëren die je helpt om het maximale uit je werkdagen te halen. In deze gids zullen we kijken naar hoe je met behulp van Artiteq producten een energiek kantoor kunt creëren waar je na de vakantie weer met plezier aan de slag gaat.

Whiteboard Set: Creatieve vrijheid en organisatie

Een whiteboard is een onmisbaar hulpmiddel in elk kantoor. Met de Whiteboard Set van Artiteq kun je ideeën visualiseren, to-do lijsten maken en brainstormsessies visueel maken. Gebruik kleurrijke markers om je gedachten op te schrijven en te organiseren. Na een vakantie kan het handig zijn om je doelen voor de komende periode op te schrijven en een plan van aanpak te maken. Met het Whiteboard heb je alle ruimte om je ideeën te ordenen en te ontwikkelen. Met de Whiteboard Set van Artiteq is het monteren van het whiteboard een fluitje van een cent!

NL whiteboardset van Artiteq
NL whiteboard in kantoor
NL whiteboard set van Artiteq

Botaniq: Breng natuur naar je werkplek

Wat mis je vaak het meest na je vakantie? Lekker buiten zijn! Daarom kan het na een vakantie in de buitenlucht, fijn zijn om wat natuurlijke elementen in je werkruimte te brengen. Met de Botaniq hangbloempot van Artiteq kun je eenvoudig planten ophangen aan de muur, waardoor je kantoor een frisse en levendige uitstraling krijgt. Planten zorgen niet alleen voor een betere luchtkwaliteit, maar kunnen ook stress verminderen en de productiviteit verhogen. Kies planten die weinig onderhoud nodig hebben, zoals vetplanten of luchtplanten, zodat je je kunt concentreren op je werk zonder je zorgen te hoeven maken over het verzorgen van de planten.

NL tulpen in vaasjes aan de wand
NL planten aan de muur op thuiswerkplek
NL mandjes aan de muur

Picture Mouse: Voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan je werkruimte

Geef je werkruimte een persoonlijk tintje met de Picture Mouse van Artiteq. Dit handige ophangsysteem maakt het makkelijk om foto’s, tekeningen of kaartjes op te hangen aan de muur. Kies afbeeldingen die je inspireren of herinneringen oproepen aan leuke momenten tijdens je vakantie. Door je werkruimte te personaliseren, voel je je meer verbonden met de ruimte en ben je gemotiveerder om aan het werk te gaan.

NL kaartjes aan de muur met de Picture Mouse van Artiteq
NL Picture Mouse van Artiteq met kaartjes aan de muur naast het raam
NL Picture Mouse van Artiteq aan de muur met kaartjes in de hal

Info Rail: Belangrijke informatie binnen handbereik

Houd belangrijke documenten, notities en memo’s georganiseerd en binnen handbereik met de Info Rail of de Info Rail + van Artiteq. Deze handige rail maakt het mogelijk om papieren op te hangen zonder dat je gaten in de muur hoeft te boren. Zo kun je snel en eenvoudig informatie toevoegen of verwijderen wanneer dat nodig is. Gebruik de Info Rail om deadlines, afspraken of andere belangrijke informatie in het zicht te houden, zodat je altijd op de hoogte bent en georganiseerd blijft.

NL Info Rail + van Artiteq aan de wand met kaartjes en decoraties
NL Info Rail van Artiteq waar een mevrouw een kaartje inhangt
NL thuiswerkplek met Artiteq schilderij ophangsystemen aan de wand

Card Rail: Creatieve inspiratie voor je werk

Laat je creativiteit de vrije loop met de Card Rail van Artiteq. Deze handige rail maakt het mogelijk om kaarten, tekeningen of andere creatieve uitingen op te hangen aan de muur. Gebruik de Card Rail om inspirerende quotes, motiverende afbeeldingen of brainstormresultaten te tonen. Door creativiteit te stimuleren in je werkruimte, kun je nieuwe ideeën genereren en creatieve energie laten stromen.

NL Card Rail van Artiteq met kaartjes en polaroidfoto's
NL Card Rail met decoratieve kaartjes aan de wand tussen de bank en een kastje in de woonkamer
NL Card Rail met kaartjes en plantjes aan de wand naast een kast

Energiek aan de slag!

Terug naar het werk gaan na de vakantie hoeft geen straf te zijn. Met behulp van de accessoires en ophangsystemen van Artiteq kun je makkelijk een energiek kantoor creëren waar je na de vakantie graag aan de slag gaat. Door gebruik te maken van deze handige accessoires kun je je werkruimte personaliseren, organiseren en inspireren, waardoor je productiever en gemotiveerder zult zijn. Maak van je werkruimte een plek waar je graag bent en waar je het beste uit jezelf kan halen! Met deze tips kun jij vol nieuwe energie aan de slag na je vakantie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.