NL schoolklas rennende kinderen

Back to school

Start het nieuwe (school)jaar slim en efficiënt! Inspiratie zakelijk

Het nieuwe (school)jaar gaat van start! Niet alleen de kinderen bereiden zich voor op een nieuw schooljaar met een nieuwe rugzak, schoolspullen of gymschoenen. De scholen, de juffen en meesters bereiden zich tevens goed voor op de komst van de (nieuwe) kinderen in de klas. De klaslokalen worden vooraf schoongemaakt, wanden geleegd en nieuw lesmateriaal opgehangen. Voor je het weet hangen de muren weer vol tekeningen, knutselwerkjes en lesmateriaal. Maar hoe behoud je als school of als juf/meester de klas ‘opgeruimd’ en kan je op een nette maar toch flexibele manier tekeningen en knutselwerkjes ophangen? Binnen het onderwijs wordt de Info Rail reeds veelvuldig ingezet omdat het een ideale oplossing biedt om documenten op een flexibele en nette manier te presenteren. Lees hieronder welke Artiteq producten onmisbaar zijn in het klaslokaal.

Info Rail – onmisbaar ophangsysteem in de klas

Voor een beetje ‘orde in de klas‘ en een mooie maar vooral flexibele presentatie van alle kinderwerkjes en tekeningen is de Info Rail daarvoor het ideale presentatiesysteem. Hij maakt het mogelijk om tekeningen op een georganiseerde manier aan de wand te presenteren. Een eenmalige montage betekent een investering voor jaren. De wanden blijven immers onbeschadigd. Punaises en plakband wordt overbodig voor aan de wand.

De gemaakte tekeningen van de kinderen maar ook lesmateriaal bevestig je eenvoudig in de rail. Dankzij de tweevoudige kunststof klemming in de rail blijft papier vanaf 80 gram tot karton met een dikte van 2 mm vastgeklemd in de rail. Kies voor de Info Rail Magnetisch om zo op de voorkant van de rail zelf ook de gemaakte tekeningen op te hangen.

NL tekeningen ophangen
NL schoolklas naamkaartje tekening

Accessoires voor aan de Info Rail

Op school wordt er heel wat geknutseld en getekend. Van zelfgemaakte spin tot een kleurrijk bootje gemaakt van een oude wc-rol of ijsstokjes. Prachtige knutselwerkjes waar de kinderen trots op zijn en welke een mooie plek verdienen om gepresenteerd te worden. Artiteq biedt diverse handige en slimme accessoires aan voor aan de Info Rail om het presenteren van deze werkjes mogelijk te maken.

Aan de Clip Hanger kunnen knutselwerkjes opgehangen worden of juist gebruikt worden voor het opbergen van een koptelefoon. Persoonlijk worden de werkjes met de Me-clip waar je de naam van het kind op kunt schrijven en plaatsen op de plek waar de tekening hangt. De zelfgemaakte spin of het kleurrijke bootje van een oude wc-rol komt mooi tot haar recht op de Support Clip – een handig plankje wat op de Info Rail geklikt wordt. Ook goed te gebruiken voor leesboeken. Zijn er pennen, stiften of potloden die opgeruimd moeten worden? De Storage Clip biedt de oplossing.

Alle genoemde accessoires zijn eenvoudig en veilig aan de Info Rail en Info Rail Magnetisch te bevestigen en tevens flexibel langs de rail te verplaatsen. Beschikbaar in de kleuren wit en zwart.

NL tekeningen ophangen met naamkaartje

Veelzijdig presentatiesysteem voor aan de wand

Met de Info Rail + ben je in één keer klaar voor een veelzijdig presentatiesysteem voor tekeningen, leskaarten of leesboekjes. Dankzij de 6cm brede vlak bovenop de rail is het snel tentoonstellen van leesboekjes, knutselwerkjes of andere prachtige kunstwerkjes van de kinderen. De tekeningen of het lesmateriaal wordt eenvoudig aan de onderkant van de rail erin gestoken.

NL schoolboeken opruimen Info Rail plus door meisje
NL schoolklas plankje boeken en robot