NL schoolklas rennende kinderen

Back to school

Hét perfecte hulpmiddel voor een goede start!

Inspiratie zakelijk

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur! Terwijl de kinderen zich voorbereiden met nieuwe schoolspullen, zijn scholen en leerkrachten ook druk bezig met de voorbereidingen voor de komst van hun leerlingen. Klaslokalen worden schoongemaakt, wanden leeggemaakt en nieuw lesmateriaal wordt opgehangen. Maar hoe behoud je als school of leerkracht een opgeruimde klas, terwijl je tegelijkertijd tekeningen en knutselwerkjes netjes en flexibel op wil hangen? In deze blog ontdek je hoe Artiteq producten de perfecte oplossing bieden voor een georganiseerd en veelzijdig klaslokaal.

Info Rail – een essentieel ophangsysteem voor in de klas

Voor een georganiseerde en flexibele presentatie van tekeningen en werkjes is de Info Rail het ideale presentatiesysteem. Met een eenmalige montage investeer je voor jarenlang gebruik! Geen beschadigde wanden meer door punaises of plakband. Met de tweevoudige kunststof klemming kunnen tekeningen van verschillende diktes eenvoudig in de rail worden vastgeklemd. Kies voor de Info Rail Magnetisch voor extra presentatieruimte aan de voorkant van de rail.

NL tekeningen ophangen
NL schoolklas naamkaartje tekening

Accessoires voor de Info Rail

Bij Artiteq bieden we diverse handige accessoires voor de Info Rail, waardoor het presenteren van knutselwerkjes en tekeningen nog makkelijker wordt. Hang knutselwerkjes op met de Clip Hanger of gebruik het voor het opbergen van koptelefoons. Met de Me-Clip markeer je persoonlijk de werkjes met de naam van het kind. De Support Clip biedt een handige plank voor grotere werkjes of leesboeken. En voor het opbergen van pennen, stiften of potloden is er de Storage Clip. Alle accessoires zijn veilig en flexibel te bevestigen langs de rail, beschikbaar in wit en zwart.

NL tekeningen ophangen met naamkaartje

Veelzijdig presentatiesysteem voor aan de wand

Met de Info Rail + heb je in één keer een veelzijdig presentatiesysteem voor tekeningen, leskaarten of leesboekjes. Dankzij het brede vlak bovenop de rail kunnen leesboekjes of kunstwerkjes snel tentoongesteld worden. De tekeningen of het lesmateriaal worden eenvoudig aan de onderkant van de rail gestoken.

NL schoolboeken opruimen Info Rail plus door meisje
NL schoolklas plankje boeken en robot

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.