NL kinderkamer apen behang olifant

3 ideeën om kindertekeningen aan de muur op te hangen

Een galerij van kindertekeningen

Tips & inspiratie

Kinderen zijn kunstenaars in de dop, en hun tekeningen verdienen een speciale plek aan de muur. Met de ophangsystemen van Artiteq – Picture Mouse, Card Rail en Info Rail – kun je op een creatieve en flexibele manier een prachtige galerij van kinderkunst creëren. In deze blog geven we je drie ideeën om je op weg te helpen:

#1 THEMA GALERIJ: LAAT DE VERBEELDING VLIEGEN

Richt een specifieke galerij in rond een thema dat je kinderen aanspreekt. Dit kan alles zijn, van ‘dieren’ tot ‘ruimteavonturen’ of zelfs ‘fantasievolle werelden.’ Gebruik de Picture mouse om tekeningen op te hangen die binnen dit thema passen. Voeg wat extra flair toe door bijpassende decoratieve elementen, zoals sterren of dierenfiguren, naast de tekeningen te hangen. Hiervoor kun je gebruik maken van de Loop Maker in combinatie met de Click Rail.

NL tekening aan picture mouse in kinderkamer
NL tekening aan picture mouse in kinderkamer
NL mandjes aan de muur op kinderkamer

#2 SEIZOENSGEBONDEN WISSELINGEN

Breng de seizoenen tot leven aan de muur door een rotatie van kindertekeningen die bij elk seizoen passen. Hang in de lente en zomer tekeningen op van bloemen, vlinders en zonnige landschappen. In de herfst kunnen herfstbladeren, pompoenen en grappige monsters de galerij versieren. Voor de winter zijn sneeuwpoppen, kerstbomen en gezellige scènes perfect. Gebruik de Card Rail om de galerij te maken en voeg met andere Artiteq producten seizoensgebonden decoraties toe. Gebruik in de lente en zomer bijvoorbeeld de Botaniq om wat gezellige plantjes te planten. In de winter kun je dan weer gebruik maken van de Deco Rail LED om de tekeningen in het licht te zetten, zoals ze verdienen!

NL kinderkamer met tekeningen opgehangen aan de Card Rail
NL kindertekening sneeuwpop
NL kindertekening van een huis en een regenboog

#3 VAN GALERIJ NAAR ATELIER

Je kind groeit en ontwikkelt continue, net als zijn of haar kunstwerkjes! Maak daarom van je kinderkunstgalerij een dynamische en evoluerende ruimte door regelmatig tekeningen te roteren. Gebruik de Info Rail om makkelijk en flexibel de tekeningen en werkjes van je kind te veranderen. Maak er een echt atelier van met de bijbehorende accessoires van de Info Rail. Gebruik de Storage Clip om kunstbenodigdheden zoals potloden en penselen tentoon te stellen. Het verfschort van je kind hang je netjes op aan de Clip Hanger.

Card Rail van Artiteq met foto's aan een feestelijke muur
NL kinderen wijzend naar hun kindertekening
NL kinderkamer met kinderfoto's aan de muur

Met de Picture Mouse, Card Rail en Info Rail van Artiteq kun je op een eenvoudige en stijlvolle manier kindertekeningen aan de muur hangen. Of je nu kiest voor een thematische galerij, seizoensgebonden wisselingen of gaat voor een heel atelier, deze ophangsystemen bieden flexibiliteit en creativiteit om de artistieke creaties van je kinderen te koesteren, vieren en tentoon te stellen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.