NL kinderkamer apen behang olifant

3 ideeën voor kindertekeningen aan de muur ophangen

3 leuke ideeën voor het mooi ophangen van kindertekeningen in huis Tips & inspiratie

Kindertekeningen mooi ophangen in huis. Iedere ouder is trots op de schoolwerkjes en knutsels van zijn of haar kind. Maar hoe geef je de kindertekeningen een mooi plekje in huis zonder dat het rommelig oogt in het interieur? Met deze 3 tips voor het ophangen van kindertekeningen aan de muur kan je op een stylish en verantwoorde manier de kleurplaten en andere knutselwerkjes een plekje geven.

#1 KINDERTEKENINGEN OPHANGEN IN DE KINDERKAMER

Artiteq biedt meerdere ophangsystemen en oplossingen aan die zeer geschikt zijn om tekeningen te presenteren. Deze ophangsystemen zorgen voor een nette en strakke oplossing die past in ieder interieur of ruimte. Bij gebruik van een schilderij rails / ophangsysteem is de Picture Mouse een mooie toevoeging om snel en eenvoudig tekeningen maar ook kaarten of foto’s op te hangen. Deze magnetische draad draai je op de gewenste plek in de rail. Met de magneetjes bevestig je de tekeningen aan het draad.

NL tekening aan picture mouse in kinderkamer
NL tekening aan picture mouse in kinderkamer

#2 KNUTSELWERKJES OPHANGEN IN DE KEUKEN

De (woon)keuken is een veelgebruikte plek in huis waar de knutselwerkjes en tekeningen van de kinderen ophangen worden. De koelkast deur wordt veel gebruikt. Maar wat dacht je van een systeem waar je tevens je boodschappenlijstje op kwijt kunt? De Info Rail is een goede oplossing! Dit veelzijdig presentatiesysteem wordt direct aan de wand gemonteerd en kan op iedere gewenste lengte worden afgezaagd. Tekeningen worden op een eenvoudige wijze in de Info Rail geklemd. En met de recentelijke uitbreiding aan accessoires voor aan de Info Rail kan dat knutselwerkje van klei er nu ook bij!

NL Info Rail ophangsysteem met kindertekeningen in keuken
NL kinder knutsels ophangen

#3 TEKENINGEN OPHANGEN IN KLEINE RUIMTES

Wanneer je een smalle wand hebt of juist een kleine ruimte welke zich uitstekend leent om de kindertekeningen te presenteren is de Card Rail de oplossing. Deze verticale rail wordt net zoals de Info Rail direct aan de wand bevestigd. Leuke van deze rail is dat er aan weerzijde van de rail de tekeningen erin geschoven kunnen worden. En de voorkant is voorzien van een magnetische strip. Laat de kinderen maar tekenen en kleuren!

NL tekeningen aan Card Rail in kinderkamer
NL tekeningen aan Card Rail in gang