Klant worden?

Zakelijke klant worden van Artiteq? Dat kan!

Leuk om te horen dat u interesse heeft om Artiteq verkoper te worden. Al meer dan 25 jaar is Artiteq dé specialist in ophangsystemen voor particuliere woningen, scholen, kantoorgebouwen, musea en ziekenhuizen / zorginstellingen. Een samenwerking met Artiteq betekent dat u zaken doet met een bedrijf dat al 25 jaar ervaring, kennis en expertise heeft over ophangsystemen en bieden wij oplossingen voor allerlei ophangkwesties.

Om u zo goed mogelijk te helpen en snel te kunnen laten starten is het fijn om uw gegevens zo compleet mogelijk te ontvangen. We willen u daarom vriendelijk vragen ons formulier in te vullen.  Onze account managers nemen daarna contact met u op. Kunt u niet wachten? Neem direct contact met ons op: sales@artiteq.com en/of +31(0)13-5729070

Uw partner in flexibele ophangsystemen

Sinds 1995 is Artiteq specialist in flexibele en professionele ophangsystemen welke terug te vinden zijn in de sectoren als het onderwijs. de zorg, musea en kantoorpanden. Of het nu gaat om het ophangen van schilderijen, akoestiek panelen, bewegwijzering binnen een gebouw of het presenteren van documenten of uw product aan de wand, Artiteq heeft het juiste systeem.

 

Lees meer over onze zakelijke markt

Neem contact op met ons salesteam