Het belang van een goed etalage systeem

Uw product of dienst op elk moment van de dag in de schijnwerpers
NL led paneel etalage vrouw kleurrijk

Hoe een led etalage scherm uw bedrijf kan helpen opvallen

De etalage is het eerste contactpunt tussen uw bedrijf en potentiële klanten. In een wereld waar de eerste indruk essentieel is, kan een effectief en opvallend raampresentatiesysteem het verschil maken. Dit geldt voor o.a. makelaars, reisbureaus, hypotheekverstrekkers, daar waar visuele aantrekkingskracht en duidelijke informatie cruciaal zijn om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Dag en nacht.

Ontvang nu de brochure Bekijk hier de video
NL led paneel etalage vrouw kleurrijk

Vraag vrijblijvend meer informatie aan


 • check

  Double orientationLandscape & portrait

 • check

  Brightness & life time duration 3000 LUX (A4), 50.000 hours

 • check

  AdjustableEasy adujstable in height

 • check

  DimmableWith Casambi app

Voordelen van led etalage scherm

Een modern etalage scherm maakt tegenwoordig gebruik van ledpanelen die verschillende voordelen bieden ten opzichten van oude etalage schermen / raampresentatiesystemen. Ledpanelen zijn energiezuinig en duurzaam, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Energiezuinig: Ledpanelen verbruiken significant minder energie. Het is een duurzame keuze.
Lange levensduur: Ledpanelen staan bekend om hun lange levensduur, waardoor ze een investering zijn die zichzelf terugverdient.
Efficiënt: Naast hun lage energieverbruik bieden led etalage systemen heldere en levendige beelden die zowel overdacht als ’s nachts duidelijk zichtbaar zijn.
Praktisch: De inhoud van wat er in de etalage hangt is in een handomdraai te wisselen. De ledpanelen kunnen aan beide kanten worden voorzien van informatie.
Flexibel: De opstelling van de ledpanelen is zelf te bepalen en eenvoudig te verstellen, bijvoorbeeld in hoogte. Zo kan een ledpaneel horizontaal en verticaal worden opgehangen.

NL ledpaneel etalage vrouw
NL ledpaneel etalage vrouw
NL vrouw die raampresentatie ophangt

Hoe een led raampresentatiesysteem uw bedrijf kan helpen opvallen

Uw product of dienst op elk moment van de dag in de schijnwerpers. Dat kan met een led etalage scherm die in de etalage hangt. Of het nu gaat om het presenteren van woningen, vakantiebestemmingen of financiële producten; de ledpanelen zorgen ervoor dat uw aanbod altijd zichtbaar is.

 1. Het trekt de aandacht: Heldere energiezuinige ledpanelen met een levensduur van 50.000 uur en 2000 Lux vangen direct het oog van de voorbijgangers. Iets wat essentieel is in drukke winkelstraten.
 2. Het verbetert de leesbaarheid: De helderheid en kwaliteit van de ledpanelen garanderen dat uw boodschap altijd leesbaar is, zelfs bij zonnige dagen.
 3. Het benadrukt exclusieve aanbiedingen: Speciale promoties of exclusieve deals kunnen worden uitgelicht om extra aandacht te genereren.

 

Inzetten op een kwalitatief hoogwaardig led etalage scherm en systeem kan dus significant bijdragen aan de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van uw onroerend goed-, reis- of financiële diensten. Het is een slimme en duurzame investering die potentiële klanten niet alleen informeert maar ook inspireert om actie te ondernemen.

NL ledpaneel verstellen in hoogte
NL huis te koop inhoud wisselen
Het energiezuinige Display It LED systeem in de etalage als raampresentatie bij een makelaarsbureau