Een opgeruimd klaslokaal

Een opgeruimd klaslokaal? Zo doe je dat!

Een opgeruimd klaslokaal

Tekeningen, knutselwerkjes, versieringen en lesmateriaal ophangen aan de wand. Binnen een schoolgebouw wordt veel opgehangen aan de muur om een klaslokaal niet alleen leuk in te richten maar ook praktisch en informatief. Dit kan mooi en flexibel met het concept Artiteq Info Rail. Een wandinrichting systeem waarbij gekeken wordt naar de benodigde flexibiliteit tegelijk met het behoud van de wanden. Een systeem wat makkelijk toepasbaar is, speels en divers en waar je als juf en meester eindeloos mee kunt inrichten.

Ontvang nu de brochure

Vraag direct meer informatie aan

Brochure aanvragen

  • check

    Duurzaam gebouw,- en wandbeheerwanden blijven onbeschadigd

  • check

    Flexibel en gebruiksvriendelijktekeningen en knutselwerkjes eenvoudig ophangen

  • check

    Multifunctioneel en veiligvoor tekeningen, pennen, 3D knutselwerkjes en lesmateriaal

Een investering voor jaren

De basis van het concept Artiteq Info Rail is de Info Rail – een rail die eenmalig aan de wand wordt gemonteerd en ervoor zorgt dat wanden niet meer beschadigd worden. Waarbij het wisselen van tekeningen en werkjes snel en eenvoudig gaat. De keuze voor het concept Artiteq Info Rail is een investering voor jaren. De inrichting van wanden wisselt regelmatig in het onderwijs. Door de inrichting van de wanden krijgt elke ruimte het karakter en de functionaliteit die erbij hoor. De flexibele ophangsystemen bieden de zekerheid dat alles wordt opgehangen op de manier die past bij het karakter van de school en het gebouw. Met behoud van de wanden en gericht op duurzaam gebouwbeheer.

“De kinderen vonden het prachtig om hun creaties aan de muur te zien hangen” aldus basisschool de Morgenster uit Sleeuwijk.
Lees hier het hele verhaal van Basisschool de Morgenster

“Het zou natuurlijk echt zonde zijn om de muren van een gloednieuw gebouw direct te beschadigen met spijkers en gaten in de muur. Dat wordt op deze manier voorkomen” zegt CBS De Sleutel uit Rotterdam.

Lees hier het hele verhaal van CBS de Sleutel
Arrow bekijk de video

Een etalage voor kindercreaties op scholen

Binnen het concept Artiteq Info Rail hebben we drie railsystemen: Info Rail,  Info Rail Magnetisch en Info Rail +.

De Info Rail en Info Rail Magnetisch zijn zelfde soort railsystemen met als aanvulling een magnetische strip bij de Info Rail Magnetisch. Dankzij de magnetische strip is er extra mogelijkheid om werkjes te presenteren op de voorkant van de rail zelf. De Info Rail komt er in verschillende kleuren: wit, alu (grijs) en zwart.

De Info Rail +  is een veelzijdig presentatiesysteem. De Info Rail + maakt het mogelijk om niet alleen tekeningen en ander lesmateriaal op een nette manier te presenteren, maar ook leesboekjes of gemaakte knutselwerkjes van bijvoorbeeld karton of klei. Dankzij het 6cm breed vlak bovenop, kunnen les- en leesboekjes en de knutselwerkjes neergezet worden.

NL tekeningen ophangen
NL schoolklas naamkaartje tekening
NL schoolboeken opruimen Info Rail plus door meisje

Extra uitbreiding

Met de leuke accessoires voor aan de Info Rail en Info Rail Magnetisch wordt het systeem nog diverse en speelser. Pennen, scharen, kleurpotloden en stiften worden netjes opgeborgen in de Storage Clip. Dit speciaal ontworpen bakje voor aan de Info Rail maakt het voor kinderen eenvoudiger om spullen op te ruimen of juist iets te pakken wat ze nodig hebben.

Leesboekjes, leerkaarten of 3D knutselwerkjes worden eenvoudig gepresenteerd en leuk neergezet met de Support Clip. Dit plankje is 25cm lang en ideaal voor de leskaarten of boeken.

Maak het kunstwerk of tekening van de kinderen nog persoonlijker met de me-clip. Deze clip wordt op de gewenste plek aan de Info Rail bevestigd en kan voorzien worden van het naam, maand of bijvoorbeeld seizoen. De inhoud ervan kan makkelijk gewisseld worden.

Voor de koptelefoons, geluiddempers of andere kunstwerkjes is de Clip Hanger ideaal! Dit haakje kan ook op iedere gewenste plek op de Info Rail bevestigd worden.