Opvallen met Led raamdisplay

Raampresentatie in een modern jasje
NL LED raamdisplay met ledpanelen voor makelaar

De beste manier om je product of dienst in etalage op te laten vallen. Dag en nacht.

Een handig, verstelbaar en energiezuinig etalage systeem met LED panelen. Diverse opstellingen mogelijk.

Benieuwd? Vul het onderstaande formulier in om meer informatie te ontvangen of vraag een demo aan.

 

Meer informatie
NL LED raamdisplay met ledpanelen voor makelaar
 • check

  Duurzaamlaag energieverbruik en lange levensduur

 • check

  Flexibelledpaneel horizontaal of verticaal bruikbaar

 • check

  Praktischeenvoudige inhoudwisseling & hoogteverstelling

 • check

  Dubbelzijdigaan voor- en achterzijde product afzonderlijk presenteren

Waarom kiezen voor Artiteq Ledpanelen?

Heb je moeite om de aandacht van potentiële klanten te trekken met je etalage? Is je huidige presentatie niet opvallend genoeg (dag en nacht)? Met een saaie en onopvallende etalage loop je het risico om potentiële klanten mis te lopen. Led raampresentaties biedt de beste manier om je product, dienst of bedrijf in je etalage op te laten vallen. Dag en nacht. Onze raamdisplays zijn voorzien van heldere en energiezuinige ledpanelen die eenvoudig op te hangen zijn en waarvan je de inhoud snel kunt verwisselen.

Bij Artiteq begrijpen we dat je product of dienst op moet vallen tussen anderen en je etalage je visitekaartje is om meer klanten aan te trekken. Daarom bieden wij dé oplossing met onze led raampresentaties.

Onze Ledpanelen bieden heldere verlichting, een slank ontwerp, dubbelzijdig gebruik, eenvoudige hoogteverstelling en combineerbaar met andere formaat Ledpanelen.

De energiezuinige en duurzame Ledpanelen zijn verkrijgbaar in de formaten A4, A3, A2 en A1 alsook onze speciale 2xA4 en 3xA4 staande ledpanelen. De ledpanelen zijn makkelijk met elkaar te combineren en op te hangen in één of meerdere kolommen naast elkaar.

 

Ontvang nu de brochure
Arrow Bekijk de video

Dit raamdisplay systeem van Artiteq is voor ons een visitekaartje. Er lopen hier veel mensen voorbij en dan is het toch erg mooi dat ons aanbod aan huizen ook in de avond goed zichtbaar zijn. Het wisselende aanbod aan huizen is met dit systeem ook goed aan te passen – in een handomdraai is het zo veranderd. De ledpanelen hebben onze etalage naar een hoger niveau getild. We zijn erg te spreken over de helderheid en kwaliteit van de ledpanelen.” aldus Gerritse Makelaardij.

NL detailfoto ledpaneel
NL vergaderruimte groot schilderij etalage scherm
NL etalage bij makelaar met verkoophuizen

Vraag direct meer informatie aan


Veelgestelde vragen

Hoe lang gaan de ledpanelen mee?

De ledpanelen hebben een levensduur van 50.000 uur.

Hoe kan ik de ledpanelen ophangen?

Voor in een etalage is de Display It LED FLEX een praktisch systeem. De rail wordt aan het plafond gemonteerd en vervolgens worden kabels in de rail gedraaid waaraan je de gewenste ledpanelen aan ophangt.

Zijn de ledpanelen dubbelzijdig te gebruiken?

Ja, alle ledpanelen kunnen dubbelzijdig worden gebruikt. Voor enkelzijdig gebruik wort er een speciaal reflecterende folie op de achterkant geplaatst om lichtreflectie te voorkomen.

Wat voor een soort papier moet ik gebruiken?

In de ledpanelen moet specifiek doorzichtig papier of folie worden gebruikt. Het gebruik van standaard printpapier zal de helderheid en het uiterlijk van je inhoud verminderen.

Hoe verstel ik de ledpanelen?

De ledpanelen zijn heel eenvoudig in hoogte te verstellen aan de kabel. Druk de kleine pin, waar de kabel doorheen gaat, aan beide kanten van het ledpaneel in om deze hetzij naar beneden of naar boven te bewegen. Controleer of deze waterpas hangt na verstellen. De bijgeleverde kabels zijn 300 cm lang.

Hoe helder zijn de ledpanelen?

Alle ledpanelen zijn uitgerust met een heldere en energiezuinige led verlichting. De helderheid van de A1 en A2 formaat ledpanelen is ongeveer 2000 Lux. De overige ledpanelen hebben een helderheid van ongeveer 3000 Lux.

Zijn de ledpanelen dimbaar?

Je kunt kiezen voor de dimbare trafo met 150 VA. Hiervoor dient de Casambi app gedownload te worden op de telefoon voor gebruik.