NL hangbloempot wit lente bloemen

Haal de Lente in huis met deze 3 tips

3 tips voor Lente wanddecoratie aan een schilderij ophangsysteem

Tips & inspiratie

De Lente is begonnen! De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en de eerste blaadjes beginnen te komen. Haal met deze 3 inspiratie tips de Lente in huis met ons schilderij ophangsysteem. Want ja, alleen met een schilderij ophangsysteem kan jij flexibel je wanden inrichten, lijsten verplaatsen / verwisselen én je muur ontzien van gaten.

1. Vrolijke prints en posters

Onze ophangsystemen zijn te eerste uitgevonden voor het flexibel ophangen en zonder beschadigingen aan de muur van lijsten en schilderijen. Tegenwoordig zijn er zoveel andere leuke wanddecoraties die je eraan kunt hangen dankzij het breed assortiment aan accessoires (lees snel de 2 inspiratie tips hieronder). Maar even terug naar de lente. Het ideale van een schilderij ophangsysteem is dat je kunt blijven wisselen van lijsten, posters en schilderijen. In hoogte, in aantallen en als plek aan de muur. Kies een paar vrolijke, kleurrijke lente prints en hang deze aan je muur. Gelijk al een frisse en hele andere sfeer in huis.

Ga voor meerdere lijsten bij elkaar en maak een art wall / gallery wall. Zelfs met ons systeem is dat goed te doen. Kies voor de 1mm ophangdraden als het om kleine lijstjes gaat. Tips voor hoe je het kantelen van de lijsten tegen kunt gaan is bij het maken van een art wall handig.

NL werkruimte planten en lijsten aan muur
NL gallery wall

2. Bloemen en planten

Iedereen denkt aan bloemen bij de lente. Narcissen, sneeuwklokjes, blauwe druifjes, krokussen, tulpen en meer. Haal in de lente bloemen in huis en zet deze niet alleen op tafel maar hang ze ook op aan je muur met de Botaniq hangbloempot. In deze hangbloempot past een pot van 10cm in. Ideaal voor de gele narcissen, de blauwe druifjes of krokussen.

De Botaniq wordt aan twee transparante perlon ophangdraden van 1mm dik aan het schilderij ophangsysteem bevestigd. Bepaal de hoogte van je Botaniq en creëer een speels effect met meerdere bij elkaar. De Botaniq hangbloempot is alleen in combinatie met een Artiteq schilderij ophangsysteem op te hangen. De Botaniq is verkrijgbaar in twee kleuren: wit en groen. Voor welke kleur ga jij?

3. Bloesemtakken en Paastakken

Vorig jaar werden wij verrast met een prachtige Paastak aan de muur, opgehangen met én aan ons schilderij ophangsysteem. Het laat weer eens zien dat een schilderij ophangsysteem veel meer is en kan. Ga creatief aan de slag met bloesemtakken en Paastakken. Want wie aan lente denkt, denkt ook aan Pasen!

Voor deze creatieve Paastak is de accessoire Loop Maker gebruikt om de Paastaak op te kunnen hangen. Een ideale accessoire voor als je geen haak kunt gebruiken.

 

Deze blog is mede mogelijk gemaakt dankzij de inspiratie van onze trouwe volgers en mooie samenwerkingen met:

@casa_mi_su  @huisjeboompjeliefde @huisje.aanhet.water  @linspirationnl  @socelebrate  @prachtig88 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.