NL lijst, knuffel en mandje aan de muur met behang

3 kinderkamer accessoires

3 te gekke accessoires voor in de kinderkamer Tips & inspiratie

Van babykamer naar kinderkamer naar tienerkamer. Bij de inrichting van de babykamer wordt niet meteen gedacht aan de muren en de verandering / groei van je baby tot tiener. Want hoe behoud je de wanden mooi en intact waarbij je de muren mee kunt wisselen met de groei van je kindje? Een Artiteq schilderij ophangsysteem biedt uitkomst.

Pimp de muur van jouw baby- en/of kinderkamer met een Artiteq schilderij ophangsysteem en gebruik daarbij deze 3 handige accessoires voor aan ons systeem.

1. Picture Mouse

Bij de geboorte van je kindje ontvang je veel geboortekaartjes. Met de Picture Mouse kan je deze een mooi plekje geven aan de muur van de babykamer. Deze magnetische ophangdraad draai je zo op de gewenste plek in de rail en met behulp van magneetjes hang je de leuke ontvangen kaartjes op!

Verwissel eenvoudig de ontvangen kaartjes na de geboorte voor mooie ansichtkaarten en/of foto’s.

NL foto's en kaarten ophangen aan muur

2. Loop Maker

Een mandje vol knuffels of een mooi hangbloempotje aan de muur in de baby- en/of kinderkamer. Ook wanddecoraties waarbij het niet mogelijk is om een haak te gebruiken, kunnen opgehangen worden aan de muur. Met de Loop Maker wordt eenvoudig een ‘lus’ gemaakt om de gewenste wanddecoratie op te kunnen hangen.

3. Twister Hook

De Twister Hook is een haakje welke direct op de gewenste plek in de rail gedraaid wordt. Het heeft een draagvermogen van 1 kg, dus ideaal voor de slingers, versieringen of verlichtingssnoer.

NL kinderkamer mandjes aan aapjes behang