Ophangsysteem plafond

Plafond ophangsysteem

Plafondsystemen en oplossingen met systeemplafonds

Deze schilderij ophangsystemen worden aan het plafond bevestigd of in combinatie met een systeemplafond gebruikt. Met een plafond ophangsysteem in een ruimte kunnen alle wanden flexibel ingericht worden. De ophangrail kan direct op het betonnen plafond bevestigd worden en de ophangdraden hangen vanaf het plafond strak langs de wand. Een voorbeeld van een dergelijk systeem is de Top Rail.

Een andere mogelijkheid is om het plafond ophangsysteem tegen de houten kantlat van een bestaand systeemplafond te monteren. De Top Rail is een dergelijk opbouw systeem dat na de installatie van een systeemplafond in een ruimte geïntegreerd kan worden.

Artiteq Top Rail

Ingebouwd ophangsysteem plafond

Voor bouw- en renovatieprojecten heeft Artiteq meerdere plafondsystemen ontwikkeld die tijdens de bouw of renovatie worden ingebouwd. Bij de installatie van systeemplafonds kunnen de Art Strip en Ceiling Strip gebruikt worden. Beiden worden geheel weggewerkt in het plafond en maken in de gehele ruimte een schilderij ophangsysteem beschikbaar waardoor wanden onbeschadigd kunnen blijven. In combinatie met gipsplaten wanden en plafonds (drywall) kunnen de Shadowline rails gebruikt worden. De Shadowline rail plaatst een onzichtbaar schilderij ophangsysteem tussen gipsen wand- en plafondplaten. Door het Shadowline plafondsysteem te gebruiken garandeert u het behoud van strakke wanden in een ruimte en kunt u de wanden altijd flexibel inrichten, zonder het gebruik van enig gereedschap.

© Copyright - Artiteq Schilderij ophangsysteem