NL botaniq hangbloempot in het wit gevuld met planten aan de muur

Haal de natuur in huis

3 leuke tips voor meer groen in je interieur

Tips & inspiratie

Kamerplanten, je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Je ziet ze overal: op kantoor, in restaurants, je favoriete koffietentje, bij mensen thuis, noem maar op! Naast dat planten mooi staan in huis en interieur, blijken kamerplanten een positief effect te hebben op de gezondheid. Want wist je dat planten luchtzuiverend zijn en de luchtkwaliteit in huis verbeteren? Daarnaast zorgen planten voor een hogere luchtvochtigheid, nemen ze CO2 op en zetten dit weer om in zuurstof. Dit heeft een rustgevend effect, want ze zorgen ervoor dat je je ontspannen en op je gemakt voelt. Zeker nu we na Coronatijd meer thuis zijn gaan werken hebben we hier veel profijt van. Groen in huis is dus niet alleen maar hot voor je interieur! Wil jij meedoen met de plantentrends van nu? Lees snel verder hoe jij je planten bijvoorbeeld kunt combineren om jouw eigen Urban Jungle in huis te creëren!

#1 Urban Jungle

De Urban Jungle trend is een blijvende woontrend welke is voortgevloeid uit de botanische trend. De Urban Jungle draait om planten, planten en nog eens planten! Hoe meer planten in huis, hoe beter. Tover je huis om tot een mooie Urban Jungle, waarbij planten centraal staan in jouw woonruimte. Dit in combinatie met veel verschillende tinten groen. Combineer je planten bijvoorbeeld met een groene muur, Urban Jungle (foto)behang, natuurlijke materialen, maar het is ook te combineren met plantenprints op accessoires zoals sierkussentjes.

Hoe zet je je plantjes neer? Naast het groeperen van diverse plantjes bij elkaar op een kast of op verschillende krukjes is het ook erg leuk om de plantjes op te hangen. Creëer op deze manier een plantenhoekje. Dankzij het Artiteq schilderij ophangsysteem zorg jij ervoor dat je plantjes netjes aan de muur hangen en, groot voordeel, ben je flexibel in waar en hoe hoog je ze hangt.

NL groene urban jungle kamer

#2 Natuurlijke elementen

Haal met deze trend de natuur in huis met verschillende natuurlijke elementen. Creëer je eigen mini-oerwoud door verschillende planten te plaatsen. Combineer dit dan met warme kleuren, ronde vormen en natuurlijke materialen zoals hout, bamboe, rotan, riet, steen, leer, wol, touw en dergelijke.

Met deze trend creëer je niet alleen een fijne sfeer, maar het geeft je een bepaalde rust zoals de natuur zelf. Daarnaast is het is ook nog eens duurzaam! In deze trend gaat het namelijk niet alleen om het gebruik van natuurlijke materialen, maar ook om het recyclen van materialen die je in huis haalt.

#3 Botaniq hangbloempot

Haal de natuur in huis en creëer zo een fijne, ontspannen en gezonde leefomgeving met onze Botaniq hangbloempot. Hang hiermee je planten op een veilige en flexibele manier op aan je wanden zonder deze te beschadigen. Mix and match verschillende planten in onze Botaniq hangbloempot.

Natuurlijk vervangt het ophangen van je planten niet het plaatsen van je planten. Het is juist leuk om verschillende opties te combineren en op deze manier diversiteit te creëren in huis! En het kan overal in huis. Of dat nou in de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer is.

De Botaniq hangbloempot is te gebruiken in combinatie met ons schilderij ophangrail.

Wat zijn jouw voordelen hierbij:
✔ Gebruiksvriendelijk door de eenmalige montage
✔ Multifunctioneel door de vele mogelijkheden van wanddecoraties
✔ Flexibel waarmee je makkelijk en snel wanddecoratie op kunt hangen
✔ Plafond aansluitend door de montage aan de wand tegen het plafond

NL roze wand woonkamer

Andere ophangmogelijkheden voor het ophangen van planten

Naast de Botaniq hangbloempot hebben we ook nog twee andere opties om jouw planten op te hangen. Bekijk onze sfeerfoto’s met verschillende mogelijkheden ter inspiratie om jouw eigen plantenhoek te creëren.

De Loop Maker is een klein maar handige accessoire die de haak vervangt.  In een paar stappen maak je eenvoudig en snel een lus waaraan je je bloempotjes ophangt. Verstel je bloempotjes makkelijk in de gewenste hoogte.

De Twister Hook vervangt in zijn geheel een ophangdraad en haak. Het is eenvoudig in de rail te klikken en makkelijk je bloempotjes te verplaatsen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.