NL doorkijkje huis kleurrijk schilderij

Dé trend van zwart

Durf jij het aan? Tips & inspiratie

Een opvallende woningtrend is de kleur zwart in het interieur, een kleur die de laatste jaren steeds groter is geworden en nog steeds populair is! Zwart is een beslissende en gewaagde kleur. Aan de ene kant kan zwart een erg aanwezige kleur zijn, maar aan de andere kant kan het juist een erg bescheiden kleur zijn. Dit ligt aan de manier waarop je de kleur in je interieur combineert.

Zwart is hip!

Van zwarte muren, zwarte meubelen tot aan volledig zwarte keukens of woonkamers. We zien het allemaal voorbij komen! Laat bijvoorbeeld het mooie contrast tussen zwart en wit zien en maak hiermee je moderne interieur strak en clean. Vaak worden hierbij witte muren gecombineerd met zwarte meubels en zwarte accessoires. Heb je net een nieuwe zwarte keuken geplaatst? Een zwarte keuken is erg stijlvol en past bij veel verschillende interieurstijlen! Of ga toch voor een volledig zwarte inrichting?

Denk bij deze trend niet alleen aan het combineren van de kleur zwart met meubels, vloeren of raamdecoratie, maar denk hierbij ook aan je wanddecoratie! Want waarmee versier jij je wanden?

NL woonkamer zwarte elementen
NL woonkamer lijsten aan muur zwarte accessoires

Stijlvol en veilig wanddecoratie ophangen

Naast deze hippe trend is het stijlvol en veilig ophangen van schilderijen, fotolijsten en/of andere wanddecoratie met een goed ophangsysteem onmisbaar in jouw woning! Niet iedereen denkt meteen aan een ophangsysteem bij het ophangen van wanddecoratie, terwijl dit juist veel voordelen biedt! Hang en verplaats namelijk jouw wanddecoratie op een veilige, gemakkelijke en flexibele manier op zonder wanden te beschadigen.

Onze Click Rail is een flexibel ophangsysteem dat eenmalig aan de wand gemonteerd wordt en laten wij nou net dit systeem volledig in het zwart hebben. Van de rails tot aan de ophangdraden en haken! Doe op een veilige manier mee aan deze trend en combineer jouw zwarte interieur met de zwarte Click Rail. Kies er bijvoorbeeld voor de rails te laten integreren in je interieur of maak er juist een opvallend onderdeel van met de rest van de zwarte tinten.

NL woonkamer zwarte muur grote lounge bank
NL lijsten zwart

Ontdek de mogelijkheden

Je bepaalt zelf waar en hoe hoog of laag jouw wanddecoratie komt te hangen. Je behoudt te allen tijde de flexibiliteit om je muren in te richten zoals je daar op dat moment zin in hebt.

Dus style en restyle wanneer je maar wilt!

Jouw voordelen:
✔ Gebruiksvriendelijk door de eenmalige montage
✔ Multifunctioneel door de vele mogelijkheden van wanddecoraties
✔ Flexibel waarmee je makkelijk en snel wanddecoratie op kunt hangen
✔ Plafond aansluitend door de montage aan de wand tegen het plafond

Het ophangen van wanddecoratie en het inrichten van jouw muren kan op verschillende manieren. Laat je door ons per ruimte inspireren op de vele mogelijkheden en download hier de brochure.

NL zwarte lijsten zwarte muur