Winactie Botaniq

Haal meer groen in huis!

*WINACTIE GESLOTEN*

Van harte gefeliciteerd @wonenmetmariel! Jij hebt de speciale Botaniq All-in set gewonnen! De winnaar is zojuist op onze Instagram pagina bekend gemaakt.

Niet gewonnen? Haal jouw Botaniq nu in huis met deze speciale kortingscode

BOTANIQ10

De kortingscode is alleen te gebruiken op de twee Nederlandse webshops en geldig vanaf vandaag 9 juli tot en met zondag 17 juli 2021. Wees er snel bij!

  • check

    FlexibelMakkelijk in hoogte verstelbaar

  • check

    GebruiksvriendelijkIn combinatie met een ophangrail

  • check

    OnzichtbaarDe 1mm transparante draden vallen niet op

Minimaal zichtbare ophangdraden

Voor het ophangen van de Botaniq is er speciaal gekozen voor 1 mm Twister perlon ophangdraden. Deze transparante draden zijn minder zichtbaar aan je wand in vergelijking met onze standaard 2mm ophangdraden. Samen met de speciaal ontwikkelde 1mm Micro Grip haken hangt je Botaniq mooi en valk tegen de wand. Bovendien kun je de Botaniq eenvoudig verplaatsen of in hoogte verstellen met de Micro Grip haak.

Bekijk hier de montagevideo.

Binnenkijken bij interieurstyliste Susanne Nieuwenhuis

Susanne Nieuwenhuis (@casa_mi_su), interieurstyliste en mama van drie kids, is dagelijks bezig met het stylen van interieurs. Maar ook haar eigen interieur. Onlangs heeft ze haar eigen woning na 7 jaar onder handen genomen. Een schitterend eindresultaat waarbij de keuze viel voor een schilderij ophangsysteem én een mooie set aan 3 Botaniq hangbloempotten.

Lees hier hoe Susanne haar verbouwingstraject heeft aangepakt.

Haal meer groen in huis!

Houd jij ook van (meer) groen in huis? Een kleine Urban Jungle of een verticale tuin aan je muur? Met de Botaniq is het creëren hiervan een feestje. Deze stijlvolle hangbloempot met zachte ronde vormen is speciaal ontwikkeld voor het ophangen van planten aan je muur. En dat speciaal in combinatie met een Artiteq schilderij ophangsysteem, zoals onze Click Rail. De Botaniq is in twee kleuren te verkrijgen; wit en groen.

Meer weten over de Urban Jungle trend?