25 jaar

Artiteq's 25ste jubileum

Artiteq viert haar 25-jarig bestaan dit jaar! En met zo’n prachtig jubileum doen we natuurlijk graag wat extra’s voor u als onze trouwe partner van de afgelopen 25 jaar.

We nodigen u graag uit om onze stand te komen bezoeken tijdens Euroshop in Düsseldorf (16-20 februari) en/of FamaArt in Bologna (26-28 maart) om het speciaal ontworpen Jubileumdisplay van Artiteq in ontvangst te nemen en 25% korting te ontvangen op de nieuw geïntroduceerde producten! We waarderen uw bezoek enorm en proosten samen op ons jubileum in Düsseldorf of Bologna.

  • check

    25ste jubileumArtiteq viert haar 25-jarig bestaan

  • check

    Gratis jubileum displayalleen geldig tijdens 2 vakbeurzen

  • check

    25% korting op de noviteitenalleen geldig tijdens 2 vakbeurzen

Gratis Jubileum Display

Artiteq presenteert u het speciaal ontworpen Jubileumdisplay. Bij uw bezoek aan onze stand op de Euroshop in Düsseldorf en/of de FamaArt in Bologna ontvangt u de gewenste display gratis.

De display is 150×40 cm, heeft een draai functie en is inclusief brochurehouder bevestigd aan de display. Acht, met zorg opgemaakte borden, worden gepresenteerd op de beurs, waar u uw gewenste display uit kunt kiezen. Uw accountmanager is aanwezig op de beide beurzen en zal u hierover informeren.

25% korting op noviteiten

Bij uw bezoek aan onze stand ontvangt u bovendien 25% korting op de nieuw geïntroduceerde producten aanwezig op de beurs. Uw accountmanager informeert u graag over de nieuwe Artiteq producten. De nieuwe producten worden alleen tijdens de twee vakbeurzen Euroshop en FamaArt gepresenteerd. De speciale jubileumkorting van 25% is tevens alleen geldig gedurende de twee vakbeurzen.

Bezoek ons tijdens Euroshop of FamaArt!

We nodigen u van harte uit om onze stand te komen bezoeken tijdens een van de volgende beurzen: Euroshop in Düsseldorf of FamaArt in Bologna. Zowel de gratis jubileum display als de 25% korting op de nieuw geïntroduceerde producten, is alleen geldig tijdens bovengenoemde vakbeurzen.

U kunt zich aanmelden door middel van onderstaand contactformulier of bericht uw accountmanager rechtstreeks.

Euroshop | Düsseldorf | 16-20 February | Hall 01 | Stand 1D51

FamaArt | Bologna | 26-28 March

Laat ons weten van uw bezoek tijdens Euroshop | FamaArt

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Een ode aan de kunst

Kunst verrijkt. Het zijn de kunstenaars die ons verwonderen en ontroeren met hun eigenzinnige creaties. Ze geven een ander perspectief of zetten je even stil in het moment. Waar woorden eindigen begint de kunst. Het is een wereld van verbeelding. Een wereld waar Artiteq al 25 jaar lang deel van uitmaakt. En dat vinden we fantastisch. Speciaal voor ons jubileum brengen we daarom een ode aan de kunst. Dat doen we met een klein werk dat – net als onze systemen – in al zijn subtiliteit toch je blink vangt. Een mooi raakvlak vonden we. Artiteq presenteert ‘Ongerembrandt’ naar het gelijknamige schilderij van de Nederlandse kunstenaar Dorus Brekelmans. Hij maakte deze eigentijdse versie van Rembrandt van Rijn’s Zelfportret met twee cirkels en noteerde enkel de kleurtonen en licht en donker waarden op het doek. Het schilderij was te zien tijdens een expositie in het Rijksmuseum ter gelegenheid van de 350ste sterfdag van Hollands grootste meester.  www.dorusbrekelmans.nl 

Het keramieke tegeltje is op ambachtelijke wijze in Nederland vervaardigd door StoryTiles www.storytiles.com